Interwetten: Ρόμα – Αταλάντα με 240+ αγορές (05/03)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Για την 28η αγωνιστική της Σέριε Α, η Ρόμα φιλοξενεί την Αταλάντα και η ιντερβετεν διαθέτει περισσότερες από 240 αγορές για την αναμέτρηση.

Αήττητη παραμένει η Ρόμα εδώ και έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Την πιο πρόσφατη επιβλήθηκε επί της Σπέτσια με 0-1, την οποία και… ίδρωσε για να κερδίσει. Μάλιστα, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, παρόλο που οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο. Στην κατάταξη είναι 6η, στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο με ματς περισσότερο και στο -1 και -2 από Λάτσιο και Φιορεντίνα αντίστοιχα.

Ρόμα – Αταλάντα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις νίκες επέστρεψε η Αταλάντα έπειτα από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας εντός έδρας τη Σαμπντόρια με το εμφατικό 4-0. Είχε προηγηθεί αμέσως πριν η νίκη επί του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, σε ματς που πήρε και το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στη Σέριε Α βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, τρεις πόντους πίσω από τη Γιουβέντους με παιχνίδι λιγότερο.

Όπως βλέπουμε στην Interwetten, οριακό προβάδισμα έχει πάρει η Ρόμα, με τον άσο να τιμάται στο 2.60, ενώ η ισοπαλία είναι στο 3.40 και το διπλό στο 2.70

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777