4η Αγωνιστική

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Ρόδο. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους, έκαναν το 2-0 με γκολ στο 22’ και στο 26’, δεν είχε απάντηση στη συνέχεια ο Διαγόρας και στο 89’ η Ρόδος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα, προηγήθηκε η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (1-1) αλλά και η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρόδοτο (1-2).

«Γνωρίσαμε την ήττα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Δημιουργήσαμε δυο κλασικές ευκαιρίες χωρίς να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα, ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι και πέτυχε αμέσως και ένα δεύτερο τέρμα το οποίο επηρέασε την ομάδα. Ωστόσο τα παιδιά προσπάθησαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο αντίπαλος έκλεισε τους χώρους και δεν μας άφησε», ανέφερε ο τεχνικός Θεοδοσιάδης. Εκτός αποστολής για το σημερινό ματς έμειναν ξανά οι Άλμπερτ Ρούσσος και Μιχάλης Σκαφίδας.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 3-0 από τη Ρόδο γνώρισε ο Διαγόρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22’ με πέναλτι του Σταματελόπουλου, ενώ στο 26’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Ο Μαρτσάκης στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 σύνολο γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς (Δες το στην Betshop)

*G/G στα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αποδείχθηκε λίγη για ακόμη ένα παιχνίδι, με την Επισκοπή να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτη την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε στο 13’ πίσω στο σκο, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά στη συνέχεια, μένοντας έτσι με άδεια χέρια για ακόμη ένα παιχνίδι. Πραγματοποιεί απογοητευτικό ξεκίνημα, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκαν αυτές από Εργοτέλη (1-0) και Καραϊσκάκη (0-1), ενώ σε κανένα από τα τρία πρώτα ματς δεν κατάφερε να σκοράρει.

Όσο για σήμερα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σταθόπουλος και Ηλίας Καραγιάννης, ενώ η αποστολή απαρτίζεται από τους: Καλογεράκη, Καλαντζή, Τσάβο, Ανδρικόπουλο, Τασιούλη, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Πολυχρόνη, Εμπόι, Σουμπασάκη, Όρκα, Κουκούλη, Ντεμέτριους, Νοικοκυράκη, Νταρζίσιο, Πέτρου, Σκόνδρα, Θεοδώρου, Γκουέντες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτη γνώρισε η Επισκοπή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13’ με τον Ζαϊμι και κράτησαν στη συνέχεια το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G & Under 2.5 στα 4/5 τελευταία ματς.

*Σημείωσε ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Διαγόρας Ρόδου – Επισκοπή στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ