15η αγωνιστική

*Αήττητη η Σότσι σε δυο εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Ρούμπιν Καζάν, έχοντας από μια νίκη και ισοπαλία.

Δείτε τα Προγνωστικά Ρωσίας

ΣΟΤΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Σότσι, μετά και από εκείνη στην έδρα της Άρσεναλ Τούλα (1-2). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βλάντιμιρ Φεντότοφ υποδέχθηκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 4-1. Μπήκε πολύ δυναμικά και πήρε σαφές προβάδισμα, ενώ δεν πτοήθηκε από τη μείωση που δέχθηκε, βάζοντας στην πορεία και το “κερασάκι στην τούρτα”.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο -6 από την πρωτοπόρο Ζενίτ, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Επικράτησε στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός της, έχοντας και μια ήττα. Σταθερά εκτός μάχης βρίσκεται ο επιθετικός Ντμίτρι Βορόμπιεφ, στα θετικά η επιστροφή του Ντανίλα Προκίν, που εξέτισε την τιμωρία του.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Γιουσούποφ (3′) και Κασιέρα (14′, 16′) και παρότι δέχθηκε τη μείωση στο 57′, εν τέλει βρήκε και τέταρτη φορά δίχτυα, με τον Γιουργκάνοφ στο 87ο λεπτό.

Σότσι Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Stoiximan)

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Ρούμπιν Καζάν υπέστη και πάλι την ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λεόνιντ Σλάτσκι φιλοξενήθηκε από τη Ροστόφ, στην έδρα της οποίας διασύρθηκε με 5-1. Μπήκε δυναμικά και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, όμως το έχασε στην πορεία, δεχόμενη την ψυχρολουσία, παρότι είχε ευκαιρίες.

Υποχώρησε έτσι στην ένατη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμούς, όσους έχει και η Σπαρτάκ Μόσχας, με παιχνίδι όμως περισσότερο. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιο διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-1 από τη Ροστόφ, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με τον Μπακάεφ στο 35ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ολική ανατροπή (42′, 50′, 55′, 65′, 82′).

Ρούμπιν Καζάν Στατιστικά

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Σότσι – Ρούμπιν Καζάν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ