“Βουτιά” σε σημεία από Ιρλανδία και Ολλανδία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει ενδιαφέρον το κουπόνι οπαπ της Παρασκευής (19/11),καθώς ξεκινούν καινούριες αγωνιστικές σε αρκετά πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Προγραμματισμένοι είναι αγώνες για την Bundesliga, τη La Liga και τη Ligue 1, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin. |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Μια μεγάλη μείωση τιμής παρατηρείται στην Α’ Ιρλανδίας και το Σάμροκ Ρόβερς – Ντροχέντα Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο το διπλό υποχωρεί. Συγκεκριμένα, έχει κατέβει από το 8.50 στο 6.00.

Μένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και περνάμε στο Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ. Εδώ οι γηπεδούχοι έχουν αναδειχτεί σε φαβορί. Ο άσος ξεκίνησε από το 3.00 και έχει πέσει στο 2.20.

Και πάλι στη διοργάνωση που εξετάσαμε υπάρχει άλλη μια πτώση, στο ματς Νταντάλκ – Ντερί Σίτι. Έχει υποχωρήσει αρκετά το διπλό, αν και δεν είναι με το μέρος του οι πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Πιο ειδικά, έχει καταγράψει πορεία από το 4.00 ως το 3.10.

Και στην Β΄Ολλανδίας έχουμε μια κάθοδο σε τιμή σημείο, στο Φένλο – ΦΚ Αϊντχόφεν. Εδώ πέφτει το διπλό, με την φιλοξενούμενη να έχει το προβάδισμα σύμφωνα με τους μπουκ. Συγκεκριμένα, η απόδοσή νίκης της πλήρωνε στην αρχή 2.70 και τώρα πια 2.20.