*16η αγωνιστική

*Η Μπρίστολ Ρόβερς έχει να χάσει από την Νορθάμπτον από το 2015, όταν είχε χάσει εντός με 0-1. Από τότε έχουν παίξει, ανεξαρτήτως έδρας, οκτώ φορές, έχοντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, με δύο νίκες σε τρεις αγώνες εντός.

Δείτε τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μπρίστολ Ρόβερς έχασε με 5-3 εκτός έδρας από την Εξετερ για το Λιγκ Τρόφι, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του θεσμού, πληρώνοντας το πολύ κακό πρώτο της ημίχρονο, στο οποίο δέχθηκε πέντε γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα στα εφτά τελευταία παιχνίδια, όπου κέρδισε μόνο στο γήπεδο της Χάρογκεϊτ, ενώ στην έδρα της έχει τέσσερις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες.

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 16η θέση για την ακρίβεια, απέχοντας ελάχιστα πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς, στο -5 συγκεκριμένα, απ’ ότι στη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +6 από αυτήν.

Εξακολουθούν να λείπουν λόγω ενοχλήσεων ή επειδή δεν είναι έτοιμοι να παίξουν, ο αμυντικός Χιουζ, οι επιθετικοί Λίον Κλαρκ, Ρόντμαν και ο Φινλανδός γκολκίπερ Γιακόλα, οι οποίοι απουσιάζουν εδώ και καιρό. Σε αυτούς προστέθηκαν οι πιο πρόσφατα χτυπημένοι επιθετικοί Πίτμαν, Σόντερς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του μέσου Τόμας που νιώθει κάποιες ενοχλήσεις.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπρίστολ Ρόβερς έχασε 5-3 εκτός έδρας από την Εξετερ, μετά από ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δέχθηκε και τα πέντε γκολ (!) από τους Κόλεϊ (2’, 44’), Ντιένγκ (4’), Αμοντ (12’, 38’). Στο δεύτερο πάντως κατάφερε να πετύχει αυτή τρία γκολ και να μειώσει στο τελικό σκορ, με τους Γουέστμπρουκ (61’), Τζόουνς (72’), Αντερτον (83’).

Μπρίστολ Ρόβερς Στατιστικά

*Εχει 6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten)

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5 εντός έδρας, 4/7 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Νορθάμπτον αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Κέιμπριτζ, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο κύπελλο Αγγλίας σε επαναληπτικό που θα γίνει την Τρίτη. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, όμως στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις σερί νίκες, όλες χωρίς να δεχθεί καν γκολ! Πάντως μακριά από το γήπεδο της κέρδισε μόνο τον πιο πρόσφατο αγώνα της για το πρωτάθλημα, με τρεις νίκες σε εφτά παιχνίδια.

Είναι πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 3η και τελευταία θέση που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, σε απόσταση βολής από ομάδες πίσω της, στο +1 συγκεκριμένα, ενώ είναι στο +4 από την τελευταία θέση που δεν οδηγεί ούτε καν στα πλέι οφς.

Οι αμυντικοί Μιλς, Νέλσον τραυματίστηκαν σοβαρά και λείπουν εδώ και καιρό, ενώ αναμένεται να απουσιάσουν για πολύ ακόμη, ενώ ο αμυντικός ΜακΓκόουαν έχει κάποιες ενοχλήσεις με τη συμμετοχή του αμφίβολη.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Νορθάμπτον έφερε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Κέιμπριτζ, αν και προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, με τον Εφέτε στο έκτο λεπτό και με τον Λιούις στο 35’. Αλλά ισοφαρίστηκε αμφότερες, την πρώτη από τον Σμιθ στο 14ο λεπτό και την δεύτερη από τον Μάστερσον στο 66’.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Εχει τρία σερί over 2,5

*Εχει 6/9 under 2,5 εκτός έδρας, 5/7 στο πρωτάθλημα.

Μπρίστολ Ρόβερς – Νορθάμπτον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ