1η Αγωνιστική

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

*Η Τραμπζονσπόρ έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία ματς κόντρα στη Μαλάτιασπορ ανεξαρτήτως έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αγωνίστηκε με άγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, τερμάτισε στη 15η θέση και μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της, παρουσίασε λίγα πράγματα για ακόμη μια χρονιά, έχοντας χάσει τα τελευταία χρόνια τον δρόμο της. Παραμένει στον πάγκο της ο τεχνικός Μπουζ, που τη βοήθησε πέρσι να αποφύγει τα χειρότερα, ωστόσο οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της είναι πολλές και εμφανίζεται αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι. Στα φιλικά τεστ που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της επικράτησε με 5-1 της Γκαζιαντέπ, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μπασακσεχίρ. Δεν έχουν προκύψει προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι, όπου θα παραταχθεί πλήρης.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 0-0 αναδείχθηκαν Μπασακσεχίρ και Μαλάτιασπορ σε φιλική αναμέτρηση.

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 4/6 τελευταία ματς (δες το στη Stoiximan).

*Over 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια επίπεδο και για τρίτη διαδοχική σεζόν η Τραμπζονσπόρ θα διεκδικήσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ή ακόμη και το κάτι παραπάνω. Μετά την τρομερή σεζόν 2019-2020 και τη 2η θέση που κατέκτησε στη Super Lig πέρσι η “θύελλα” τερμάτισε στην 4η θέση, εξασφαλίζοντας και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τις υποχρεώσεις της στο Κόνφερενς Λιγκ, αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Μόλντε εντός έδρας στο πρώτο ματς, ενώ στη ρεβάνς εξασφάλισε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3 και ενώ οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια.

Δεν έχει χρόνο ξεκούρασης, χρειάζεται σήμερα τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Ρόμα σε ένα σπουδαίο ματς. Η ομάδα του Άβτσι ενισχύθηκε φέτος αρκετά, μοναδική σημαντική απουσία είναι αυτή του Εκουμπάν. Παρουσίασε θετικό πρόσωπο στα φιλικά τεστ που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, καθώς επικράτησε των Ουμρανίγιεσπορ (5-3), Κασίμπασα (2-1) και Μπαντιμασπορ (1-0), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μπασακσεχίρ. Χάνουν το σημερινό παιχνίδι οι τραυματίες Ομιούρ, Τοκόζ και Κοϊτά.

Προηγούμενο ματς: Με 4-3 στα πέναλτι επικράτησε της Μόλντε εκτός έδρας η Τραμπζονσπόρ (1-1 κ.δ) στο Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 8/10 τελευταία ματς.

*G/G στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Μαλάτιασπορ – Τραμπζονσπορ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ