Euro 2020: Τα σενάρια πρόκρισης στους “16”

Ανανεώθηκε:
Euro 2020 φωτογραφία Betarades

To Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη! Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου κυριαρχεί όπως είναι αναμενόμενο στο στοίχημα. Τα Προγνωστικά Euro 2020 δίνουν και παίρνουν! Χρήσιμα είναι σε κάθε περίπτωση τα σενάρια πρόκρισης για κάθε ομάδα που συμμετέχει.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει έναν εύκολο οδηγό με όλες τις απαντήσεις για τις ομάδες και τις πιθανότητες συνέχειας τους στη διοργάνωση. Με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής για κάθε όμιλο, εδώ θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Για την πιθανή τους πρόκριση, τι ακριβώς χρειάζονται για να την πετύχουν ή αν έχουν ήδη αποκλειστεί.

Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς και μπορείτε να επιστρέφετε σε αυτό για να τσεκάρετε τα νεότερα!

Όμιλος Ε

Σουηδία (4 βαθμοί): Εξασφάλισε την πρόκριση στους “16”, μετά τις ήττες των Ουκρανών και Φινλανδών. Με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα την 1η θέση στον όμιλο. Αν χάσει και το άλλο παιχνίδι έρθει ισόπαλο, θα μετρήσουν τα αποτελέσματα μεταξύ της Σουηδίας, Σλοβακίας και Πολωνίας για την κατάταξη στην τριάδα.

Σλοβακία (3 βαθμοί): Χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί. Θα βγει στην κορυφή του ομίλου αν κερδίσει και η Σουηδία χάσει ή φέρει ισοπαλία.

Ισπανία (2 βαθμοί): Προκρίνεται στους “16” σίγουρα με νίκη, αλλά και με ισοπαλία αν την ίδια ώρα δεν κερδίσει η Πολωνία, ως μία από τις καλύτερες τρίτες, αφού θα πάει στους τρεις πόντους και θα υπερτερεί στο συντελεστή τερμάτων έναντι των Ουκρανών και των Φινλανδών.

Πολωνία (1 βαθμός): Εξασφαλίζει την πρόκριση στους “16” με νίκη επί της Σουηδίας και μόνο.

* Αν οι Σουηδία, Σλοβακία και Πολωνία έχουν από 4 βαθμούς, θα περάσουν και οι τρεις. Για το ποια θέση θα καταλάβουν θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

  • Αν η Πολωνία κερδίσει τη Σουηδία με 1-0 και η Σλοβακία φέρει “Χ”, η σειρά θα είναι η εξής: 1. Σλοβακία, 2. Πολωνία, 3. Σουηδία.
  • Αν η Πολωνία νικήσει 2-1 και η Σλοβακία αναδειχτεί ισόπαλη, η κατάταξη θα έχει ως εξής: 1. Πολωνία, 2. Σουηδία, 3. Σλοβακία (η Σουηδία και η Σλοβακία θα είναι πίσω από την Πολωνία στη διαφορά τερμάτων και για να μοιραστούν οι δυο τους θέσεις το μεταξύ τους αποτέλεσμα μετράει, νίκη της Σουηδίας δηλαδή).
  • Αν η Πολωνία κερδίσει με οποιαδήποτε άλλη διαφορά εντός τέρματος και η Σλοβακία φέρει ισοπαλία, η σειρά θα διαμορφωθεί: 1. Πολωνία, 2. Σουηδία, 3. Σλοβακία.
  • Αν η Πολωνία νικήσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά και η Σλοβακία μείνει στο “Χ”, οι θέσεις μοιράζονται ως εξής: 1. Πολωνία, 2. Σλοβακία, 3. Σουηδία.

Όμιλος ΣΤ

Γαλλία (4 βαθμοί): Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με νίκη κατακτά την 1η θέση στον όμιλο, αλλά και με ισοπαλία στην περίπτωση που δεν νικήσουν την ίδια ώρα οι Γερμανοί την Ουγγαρία.

Γερμανία (3 βαθμοί): Προκρίνεται στους “16” με νίκη και με ισοπαλία. Χρειάζεται δική της νίκη και μη νίκη των Γάλλων για να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο. Υπάρχει το σενάριο πρόκρισης (ως τρίτοι) ακόμη και με ήττα με ένα γκολ διαφορά, αν την ίδια ώρα ηττηθούν οι Πορτογάλοι.

Πορτογαλία (3 βαθμοί): Προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση με νίκη ή ισοπαλία. Θα αναδειχτεί πρώτη αν νικήσει και η Γερμανία φέρει ισοπαλία ή ήττα. Θα τερματίσει τέταρτη αν χάσει και παράλληλα κάνει το ίδιο και η Γερμανία.

Ουγγαρία (1 βαθμός): Χρειάζεται νίκη για να προκριθεί σίγουρα στην επόμενη φάση. Αν κερδίσει και η Γαλλία χάσει, η δεύτερη θέση θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων. Η Ουγγαρία θα βγει τρίτη αν νικήσει και το άλλο παιχνίδι έρθει “Χ”.

Δείτε τα Κριτήρια Ισοβαθμίας Euro 2020

 

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ