Αύξησε τη διαφορά η Ατλέτικο, στους “8” με θρίλερ η Μίλαν!

Ανανεώθηκε:
Ατλέτικο γκολ

Πράγματα και θαύματα έγιναν και χτες (13/01) στον κόσμο του ποδοσφαίρου! Στα προγνωστικά στοιχήματος είχε ξεχωρίσει από νωρίς τόσο το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλλη για το ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και αυτό της Μίλαν με την Τορίνο για το κύπελλο Ιταλίας. Αμφότερα μάλλον δεν απογοήτευσαν τελικά όσους τα προτίμησαν στο στοίχημα, αφού επιβεβαιώθηκαν τα φαβορί, ωστόσο είχαν τις ιδιαιτερότητές τους που αξίζει να εξετάσουμε!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανία Στοίχημα

Στις 22:30 στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχτηκε τη Σεβίλλη σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι έχουν κατοικοεδρεύσει στην κορυφή της βαθμολογίας για τα καλά. Η ομάδα του Σιμεόνε πήρε τη νίκη και κατάφερε να ανοίξει ακόμη περισσότερο τη διαφορά με τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον στους +4, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα! Το γεγονός αυτό της δίνει, έστω και αν θεωρείται από κάποιους πρόωρο να πούμε κάτι τέτοιο, σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Παρόλο που η Σεβίλλη ήταν αυτή που είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες στον αγωνιστικό χώρο δεν τις αξιοποίησε και από την άλλη η Ατλέτικο αποδείχτηκε πιο αποτελεσματική. Το 1-0 σημειώθηκε από τα πόδια του Κορέα στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης με όμορφο πλασέ. Αμέσως μετά, στο 22′, ο Ακούνια έχασε μεγάλη φάση για λογαριασμό της Σεβίλλης. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επέστρεψε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και πίεσε αρκετά. Ωστόσο, ήταν και πάλι η Ατλέτικο που βρήκε δίχτυα. Σε αντεπίθεση, ο Σαούλ Νίγκεθ, που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, έκανε το 2-0 στο 77′. Στη λήξη, ο Ράκιτιτς είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά και αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη φάση της βραδιάς.

Ιταλία Στοίχημα

Στις 21:45, λίγο νωρίτερα, η Μίλαν φιλοξένησε την Τορίνο στο “Σαν Σίρο” για το ιταλικό κύπελλο σε νοκ άουτ ματς με έπαθλο ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση. Το σύνολο του Πιόλι… ίδρωσε αλλά τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση, εξασφαλίζοντας μία θέση στους “8”, όπου θα βρει στον δρόμο της την Ίντερ. Αν και ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν στο αρχικό σχήμα έπειτα από δύο σχεδόν μήνες εξ αιτίας του τραυματισμού του, πρωταγωνιστής για τους “ροσονέρι” αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας Ταταρουσάνου!

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο 45λεπτο, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και πιο αξιοσημείωτες αυτές των Γκοτζάκ και Ζάζα για την Τορίνο. Η ίδια εικόνα συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο, που φάνηκε να έχει ελαφρύ προβάδισμα η Μίλαν. Μάλιστα, στο 71′ ζήτησε πέναλτι στον Λεάο, όμως ο διαιτητής είπε όχι, κάτι που οδήγησε τον Ντοναρούμα στον πάγκο σε έντονες διαμαρτυρίες, για τις οποίες αντίκρυσε κόκκινη κάρτα. Το 0-0 παρέμεινε και το ματς πήγε στα πέναλτι. Ο Ταταρουσάνου κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Ρινκόν και οι “ροσονέρι” με το 5-4 πήραν τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ