Ταμείο με τους Ίβηρες!

Ανανεώθηκε:
Θαναηλάκης εξώφυλλο

Καλημέρα φουνταριστοί!

Απλά… απογοητευτική ήταν για ακόμα μια φορά τον τελευταίο καιρό η Τσέλσι. Πίστευα οι «Μπλε» θα πάρουν με κάποιον τρόπο το ματς με τη Βίλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο… ούτε τώρα! Ο Λάμπαρντ είναι πλέον σε δύσκολη θέση, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Το άλλο ματς που πρότεινα, αυτό της Έβερτον με τη Σίτι, δεν έγινε ποτέ. Ο λόγος ήταν τα κρούσματα στη Σίτι, που οδήγησαν στην αναβολή. Αφήνουμε όμως πίσω αυτά, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι αγώνες στην Ευρώπη… τρέχουν, και παίζουν με πολλά ειδικά στοιχήματα στη Stoiximan

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα, δεν θα ασχοληθώ με την Αγγλία, Αντίθετα, μετακομίζω στην Ιβηρική Χερσόνησο, όπου θα γίνουν δυνατά ματσάκια. Οι στοιχηματικές μου επιλογές, προέρχονται από τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Πορτογαλίας. Με την ελπίδα, οι Ίβηρες να μας οδηγήσουν στο ταμείο!

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ Προγνωστικά

Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος αγώνας, με δυο αντιπάλους που στοχεύουν το Τσάμπιονς Λιγκ, με τους γηπεδούχους να έχουν 2 σερί απώλειες βαθμών εντός έδρας και τους φιλοξενούμενους να έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ήττα εδώ και 3 μήνες!

Με αντίστροφες πορείες και οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα στην πρώτη τριάδα της Λα Λίγκα. Η Σεβίλλη έχει μόνο μια ήττα -από τη Ρεάλ- και 5 νίκες στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, αλλά είχε πετάξει βαθμούς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ η Βιγιαρεάλ έρχεται με 5 ισοπαλίες στο αντίστοιχο διάστημα και συνολικά 8 ως τώρα!

Η διαφορά που της χωρίζει, είναι μόλις 3 βαθμοί, αλλά η Σεβίλλη έχει 2 ματς λιγότερα! Καταλαβαίνει κανείς, ότι η νίκη σήμερα για την ομάδα του Λοπετέγκι, της δίνει αβαντάζ απέναντι στην ομάδα του Έμερι και την ανεβάζει από την 6η στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Είναι όμως και θέμα γοήτρου για την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, να πάρει το τρίποντο σήμερα στο γήπεδο της, αφού έχει να νικήσει τη Βιγιαρεάλ από το Νοέμβριο του 2017! Το Κίτρινο Υποβρύχιο δε, που συνεχίζει να έχει σημαντικές απουσίες και σε αυτό το ματς, έχει να χάσει στη Σεβίλλη από το 2016, παίρνοντας 3 σερί ισοπαλίες, ενώ πριν ένα χρόνο, πήρε και τη νίκη με 2-1!

Με δεδομένο ότι η Σεβίλλη στο γήπεδο της δύσκολα σκοράρει, αλλά διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα της ισοπαλίας, θα πόνταρα στην ισοπαλία στο ημίχρονο, κάτι που έχουν κάνει 5 φορές στα τελευταία 7 παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι! Πιστεύω ότι αν υπάρξει σκορ, αυτό θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα και θα πόνταρα στο under.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

Γκιμαράες – Πόρτο Προγνωστικά

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Πόρτο, μετά τη νίκη στο Σούπερ Καπ επί της Μπενφίκα, αλλά και η Βιτόρια έρχεται από ένα νικηφόρο σερί 3 αγώνων στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ! Ειδικά ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, μετά το ωραίο γκολ και τις 2 ασίστ που είχε, ως επιστέγασμα της εκπληκτικής του εμφάνισης στη νίκη με 4-0 επι της Σάντα Κλάρα, θα είναι ο Νο1 κίνδυνος για την πρώην ομάδα του, την Πόρτο, παρότι πλέον στα 37 του!

Με 19 βαθμούς ως τώρα, οι γηπεδούχοι πιέζουν την 4η Μπράγκα, ξέρουν όμως ότι με νίκη πιάνουν και την Πόρτο και δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά, οι Δράκοι γνωρίζουν ότι με απώλεια βαθμών, θα χάσουν την επαφή με την κορυφή και την Σπόρτινγκ και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να παραδώσουν τον τίτλο από τώρα.

Η Γκιμαράες δεν σκοράρει εύκολα και στηρίζεται κυρίως στην άμυνα της, που έχει δεχτεί μόνο 7 γκολ ως τώρα και είναι η καλύτερη. Η Πόρτο ωστόσο, πήγε στο Αλφόνσο Ενρίκες με την δεύτερη καλύτερη επίθεση και δύσκολα θα μείνει μακριά από το γκολ, αφού ήδη στα 10 από τα τελευταία 12 παιχνίδια που έχει παίξει κόντρα στη Βιτόρια, έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έρχεται από ένα σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα κι έχει νικήσει στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι, χτυπημένοι κι από τον κορωνοϊό, έχουν συνολικά 8 απόντες, ακόμη κι αν λείψει ο Εμπεμπά από την άμυνα των Δράκων, καθώς χτύπησε στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπενφίκα, θεωρώ ότι η Πόρτο, έστω και δύσκολα, θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ / Χ Ημίχρονο @ 2.02

23:00 Γκιμαράες – Πόρτο / 2 @ 1.70

Στοίχημα για γκολ

18:00 Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ / Under 2.5 @ 1.70

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ