*4η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Μέλμπουρν Βίκτορι – Γουέστερν Γιουνάιτεντ στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μέλμπουρν Βίκτορι πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με 0-1 στο γήπεδο της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει έπειτα από τρεις αγωνιστικές να έχει φέρει όλα τα πιθανά αποτελέσματα! Ακόμη βέβαια ψάχνει την πρώτη της νίκη στο γήπεδό της, εκεί που δεν τα κατάφερε στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο Γερμανός τεχνικός της, Μάρκο Κουρζ, ξεκαθάρισε πως το σημερινό παιχνίδι είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες και όχι ανάμεσα στη δική του και τον επιθετικό της αντιπάλου, Μπερίσα, ο οποίος ήταν στο παρελθόν στη δική του ομάδα. Και τόνισε πως η αντίπαλος τους έχει πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες, τους οποίους οφείλουν να προσέξουν εξίσου, ειδικά μεσοεπιθετικά. Επομένως θα χρειαστεί πολλή δουλειά από τη δική τους μεσαία γραμμή.

Απουσιάζουν ξανά οι τραυματίες Κρούσε (ΕΠ), Ακτον (ΤΕ), Χούγκλαντ (ΑΜ) που δεν έχουν παίξει ακόμη φέτος και οι διεθνείς Κιρντάρ (ΜΕ), Μπαρνέτ (ΜΕ). Και για τη θέση του γκολκίπερ πήρε τον Γουάιτ. Αλλά στο προηγούμενο παιχνίδι πλήρωσε το τίμημα της νίκης με τον τραυματισμό του σκόρερ της, Ναμπούτ (ΕΠ), που θα λείψει από τον σημερινό αγώνα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μέλμπουρν Βίκτορι κέρδισε 0-1 στο γήπεδο της Μπρισμπέιν Ρόαρ, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε με τον Ναμπούτ στο 19ο λεπτό, αντέχοντας ως το τέλος της αναμέτρησης, παρότι δέχθηκε έντονη πίεση στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Μέλμπουρν Βίκτορι Στατιστικά

*Εχει 2/3 under 2,5 και N/G στο πρωτάθλημα.

*Εχει 4/7 G/G σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

Banner

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η νέα ομάδα του πρωταθλήματος, που συμμετέχει πρώτη φορά σε αυτό, η Γουέστερν Γιουνάιτεντ, είχε την πρώτη της οδυνηρή εμπειρία, χάνοντας με 1-2 εντός έδρας από την Μέλμπουρν Σίτι. Ετσι και αυτή, όπως και η αντίπαλος της, έχει καταφέρει έπειτα από τρεις αγωνιστικές να έχει φέρει όλα τα πιθανά αποτελέσματα! Επομένως οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, με τη διαφορά πως αυτή παίζει απόψε εκτός, με τη μοναδική της νίκη να έχει επιτευχθεί στην πρεμιέρα, μακριά από την έδρα της!

Ο προπονητής της, Μαρκ Ρούνταν, τόνισε πως δεν έχει καμία ανησυχία, ούτε τον πιάνει πανικός, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα, έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας. Αλλωστε είναι ακόμη νωρίς και χρειάζονται χρόνο. Αυτό πάντως που έχει συζητήσει ήδη με τους παίκτες του και θέλει να το βελτιώσουν γρήγορα, είναι να μπαίνουν δυνατά στους αγώνες τους.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Γιούελ (ΕΠ), Σταματελόπουλος (ΕΠ) και ο διεθνής Ντούζελ (ΜΕ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Μέλμπουρν Σίτι, σε έναν αγώνα που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του ΜακΛάρεν στο 32’, ισοφάρισε με πέναλτι του Μπερίσα στο 66’, σε φάση που απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά τελικά δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον ΜακΛάρεν στο 85ο λεπτό.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Εχει 2/3 under 2,5 στο πρωτάθλημα.

*Εχει δύο σερί αγώνες με G/G και 2-3 γκολ.