* 23η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Σαντχάουζεν – Κολωνία 0-2

ΚΟΛΩΝΙΑ

Μόλις μία νίκη πανηγύρισε η Κολωνία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, αυτήν κόντρα στη Σαν Πάουλι (4-1 εντός έδρας) στις 8 του μηνός. Στις υπόλοιπες τρεις γνώρισε ισάριθμες ήττες, η τελευταία από αυτές ήρθε την προηγούμενη βδομάδα στην έδρα της Πάντερμπορν (3-2). Οι φιλοξενούμενοι κατάφερα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κόρντομπα (38’), προτού ο Μοντέστ διπλασιάσει τα τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο και το 73’. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά έφτασαν στην ισοφάριση με τους Τεκπετέι (80’) και Πρόγκερ (86’).

Την ολική ανατροπή των δεδομένων και παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρίτερ. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Κολωνία έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 88’, λόγω της αποβολής του Κάιντζ. «Υπάρχει μία σύγχυση στο στρατόπεδό μας, μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης βδομάδας. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την κατάσταση, κόντρα στη Σαντχάουζεν θα προσπαθήσουμε να επιβραβευτούμε στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται», υπογράμμισε ο προπονητής των «τραγών», Μάρκους Άνφανγκ.

Προηγούμενο ματς: Η Κολωνία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-2 της Πάντερμπορν για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG και over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Betshop)

Το Κολωνία – Σαντχάουζεν παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα υποχώρησε η Σαντχάουζεν, η οποία συνεχίζει τη μάχη της για αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Σε τέσσερις αγωνιστικές που έδωσε μέσα στο 2019 συγκέντρωσε ισάριθμους βαθμούς (1-1-2). Την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από έναν με την Ντάρμσταντ (1-1 εντός έδρας). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 24’ με το γκολ του Σλέουσενερ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γκίσλασον.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέμπε ο οποίος διαμόρφωσε, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές που έδωσε η Σαντχάουζεν αγνοεί τη νίκη (0-2-5). Στις έξι επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν επικεντρωθούμε μόνο στα αμυντικά καθήκοντά μας κόντρα στην Κολωνία. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και να αγωνιστούμε με πάθος», ανέφερε ο προπονητής του συλλόγου, Ούβε Κόσινατ.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Σαντχάουζεν και Ντάρμσταντ στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης