21η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Γκαζ Μετάν – Κραϊόβα 3-2

ΚΡΑΪΟΒΑ

Απότομα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα η Κραϊόβα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Δεν άξιζε να χάσει με τόσο μεγάλο σκορ, έμεινε πίσω στο 30’ (1-0), δέχθηκε δεύτερο στις αρχές του δευτέρου μέρους (2-0 στο 48’), άμεσα ήρθε το 3-0 στο 53’ της συνάντησης (3-0), για να τελειώσει σε εκείνο το σημείο το ματς.

Επιστροφή στις ήττες για την Κραϊόβα, μετά από τρεις σερί νίκες κόντρα στις Ντουναρέα Καλαράσι (1-0), Κονκόρντια (1-3) και Βολουντάρι (3-1). Παρέμεινε στην τρίτη θέση με 35 πόντους, στο -5 απ’ τη Στεάουα και στο +2 απ’ την τέταρτη Βιτορούλ, έχει αποκτήσει επίσης καλή διαφορά από την έβδομη θέση και η συμμετοχή της στα πλέι οφ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μιας και είναι από τις καλές ομάδες της χώρας. Εντός έδρας μετράει απολογισμό 5-4-1 με 15-7 τέρματα. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Γκάρντος (Αμυντικός, 4, 0) και Μάρκοβιτς (Επιθετικός, 4, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τέσσερα απ’ τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Κραϊόβα – Γκαζ Μετάν παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΑΖ ΜΕΤΑΝ

Από την άλλη πλευρά, η Γκαζ Μετάν παρότι ερχόταν από θετικά αποτελέσματα, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, χάνοντας 2-0 από την Χέρμανσταντ. Πλασματικό το τελικό αποτέλεσμα, είχε πολλές περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, αλλά αποδείχθηκε άστοχη στην τελική προσπάθεια και η αντίπαλος ούσα πιο αποτελεσματική, πέτυχε δύο γκολ στο 30’ (0-1) και στο 49’ της συνάντησης (0-2).

Επιστροφή στις ήττες για την Γκαζ Μετάν, μετά από δύο σερί ισοπαλίες με τις Βιτορούλ (2-2 εντός έδρας) και Κλουζ (2-2 εκτός έδρας), συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια που αγνοεί τη χαρά της νίκης (0-3-2), μετράει μόλις μια στις εννιά πρόσφατες αγωνιστικές (1-5-3), μοιράζεται την έκτη θέση μαζί με την Άστρα στους 28 πόντους. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ 2-5-3 με επιμέρους σκορ 8-12 τέρματα, οι τρεις πρόσφατες έξοδοί της συνοδεύτηκαν από Goal/Goal. Εξέτισαν οι Κονσταντίν (Αμυντικός, 18, 2) και Τριφ (Αμυντικός, 14, 1), συμπλήρωσε κάρτες ο Λουίς Αουρέλιο (Μέσος, 17, 0), συνεχίζει εκτός ο τραυματίας Καϊάδο (Μέσος, 11, 1), αμφίβολος ο Ολάρου (Μέσος, 18, 1).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από την Χέρμανσταντ.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα απ’ τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου