*Πρώτος γύρος: Ντόρντρεχτ – Βααλβάικ 1-1.

ΒΑΑΛΒΑΪΚ

Μεγαλοψυχία έδειξε στο γειτονικό ντέρμπι με την Μπρέντα η Βααλβάικ και κατάφερε να πάρει τη νίκη, επικρατώντας 3-2 (εκτός έδρας). Στο 3’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, άνοιξε το σκορ στο 19’ (0-1), ισοφαρίστηκε στο 23’ (1-1), αλλά πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια (1-2 στο 41’). Με την έναρξη της επανάληψης έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες, δέχθηκε την ισοφάριση στο 73’ (2-2), δύο λεπτά αργότερα πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ (2-3) και το κράτησε ως το φινάλε, παρά την πίεση που δέχθηκε.

Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), παρέμεινε στην 11η θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 36 πόντους, μείωσε τη διαφορά στους επτά πόντους απ’ την πρώτη πεντάδα, με τα πλέι οφ να αποτελούν όνειρο ζωής τη φετινή σεζόν. Στόχος να συνεχίσει νικηφόρα στο εντός έδρας με την προβληματική Ντόρντρεχτ και είναι στις δυνατότητες της να τα καταφέρει. Εντός έδρας μετράει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι τέσσερις απ’ τις πέντε πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της συνοδεύτηκαν από Goal/Goal.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για την Βααλβάικ 3-2 επί της Μπρέντα στο γειτονικό ντέρμπι.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (παίξτο στην Interwetten)

Το Ντόρντρεχτ – Βααλβάικ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Από τη δική της πλευρά η Ντόρντρεχτ συνεχίζει να βρίσκεται σε διαρκή πτώση, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα 3-2 από την Γιονγκ Αϊντχόφεν. Προηγήθηκε στο 7’ (1-0), ισοφαρίστηκε άμεσα στο 11’ (1-1). Στην επανάληψη έμεινε πίσω στο 64’ (1-2), έφερε το ματς στα ίσια στο 71’ (2-2), αλλά δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε το 2-3, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία υπέστη την ήττα, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε.

Δεύτερη διαδοχική ήττα και τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (0-1-3), βρίσκεται όπως πάντα στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 18 πόντους, είδε τη διαφορά απ’ την ουραγό Ακιλίζ να μειώνεται στους οκτώ πόντους και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα τελικά γι’ αυτήν, καθώς αν συνεχίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς, πολύ πιθανόν να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Εκτός έδρας η Ντόρντρεχτ αγνοεί το «τρίποντο» στις οκτώ πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας μια ισοπαλία και επτά ήττες. Εξέτισε ο Τσακόν (Μέσος, 16, 4).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-2 από την Γιονγκ Αϊντχόφεν.

Στατιστικό: Over 2.5 τα έξι απ’ τα επτά πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.