* Στον πρώτο γύρο: Τρουά – Λανς 1-1 (26/8)

* Στα 14/17 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκε under 2,5.

* Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λανς στο πρωτάθλημα σημειώθηκε over 2,5.

* Η Λανς κέρδισε τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Τρουά.

* Η Τρουά ηττήθηκε στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

ΛΑΝΣ

Τη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση από το ξεκίνημα της χρονιάς βιώνει η Λανς, καθώς δεν της είχε ξανασυμβεί να γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες. Γεγονός που όπως αντιλαμβάνεται κανείς δεν είχε ως αποτέλεσμα απλώς να πέσει από την προνομιούχο τριάδα, αλλά και να χαλάσει το καλό κλίμα που υπήρχε στο εσωτερικό της το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Την περασμένη αγωνιστική βρέθηκε κοντά στην αντιστροφή της κατάστασης, αφού πήρε προβάδισμα στην έδρα της Αμιάν χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λόπες στο πρώτο μέρος. Μετά την ανάπαυλα, όμως, παρουσιάστηκε αγνώριστη, δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους και, τελικά, δεν άντεξε, δεχόμενη δύο τέρματα εντός του χρόνου των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Μεσοβδόμαδα ήθελε να φανερώσει σημάδια αντίδρασης στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην ερασιτεχνική Μπερζεράκ, αλλά κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά γνώρισε και ντροπιαστικό αποκλεισμό με σκορ 2-0. Ένας αποκλεισμός, ο οποίος εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τους οπαδούς, οι οποίοι ζήτησαν την άμεση παραίτηση του προπονητή. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών απέκτησε τον επιθετικό Χαμπίμπου από τη Ρεν και τον μέσο Εφεστιόν από τη Μπεζιέ, ενώ αποχώρησε με τη μορφή δανεισμού ο Κλωναρίδης για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Εκτός πλάνων συνεχίζουν οι Χαφέζ (Αμυντικός, 11/0) και Γκουίρα (Μέσος, 7/0) που λείπουν στο Κόπα Άφρικα, ενώ στη διάθεση του προπονητή του δεν βρίσκεται ούτε ο Φοφανά (Αμυντικός, 2/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Μπερζεράκ για το Κύπελλο.

Στατιστικό: Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σημειώθηκε over 2,5 (Παίξτο στην Magicbet).

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας (Κλικ Εδώ)

ΤΡΟΥΑ

Στην αντίπερα όχθη, μετά από τρεις σερί ήττες, η Τρουά ξαναβρήκε τον προσανατολισμό της φτάνοντας στην εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Χάβρης και ξαναμπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο της ανόδου μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών. Παρουσιάστηκε πάρα πολύ αποφασισμένη για τη νίκη και ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 2-0 αρκετά νωρίς χάρη σε δύο τέρματα του εξαιρετικού Νιάνε. Ο επιθετικός από το Μάλι έμοιαζε να έχει σιγήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά ξαναβρήκε για τα καλά τη φόρμα του. Εκεί που όλα έδειχναν πως οδηγείται σε μια από τις πιο εύκολες νίκες της στη χρονιά, δέχθηκε κόκκινη κάρτα και τα δεδομένα άλλαξαν άρδην αφού οι «αβρέ» πήραν τον έλεγχο και κατάφεραν να μειώσουν.

Έμειναν όμως εκεί αφού η Τρουά αντιπαρέταξε ψυχή και πάθος στο αριθμητικό μειονέκτημα, κατακτώντας αυτό που της άξιζε βάσει απόδοσης. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει σήμερα να βάλει φρένο στην… αιμορραγία των εκτός έδρας παιχνιδιών όπου έχει γνωρίσει τρεις σερί ήττες. Τιμωρημένος είναι ο σημαντικός Τιάγκο (Μέσος, 6/0), ενώ εκτός παραμένουν οι Ομπιάνγκ (Αμυντικός, 15/0) και Αζαμούμ (Μέσος, 16/1). Τουλάχιστον επιστρέφουν οι Εντιαγέ (Αμυντικός, 3/0) και Τραορέ (Αμυντικός, 13/0) που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Κόπα Άφρικα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Χάβρης για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Ηττήθηκε στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.