* Φάση των «32» του Κυπέλλου Σκωτίας. Τα ματς είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα των φιλοξενούμενων.

ΝΤΑΝΤΙ (Pr)

Από την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στη Σεντ Τζόνστον προέρχεται η Σεντ Μίρεν, η οποία ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της. Το συγκρότημα του Χάρτλεϊ ανέβηκε έτσι στην 8η θέση της Πρέμιερσιπ όντας μόλις στο -1 από την πρώτη εξάδα και καλείται να συνεχίσει θετικά ώστε να αποφύγει το γκρουπ του υποβιβασμού και να έχει ένα ήσυχο υπόλοιπο της σεζόν. Στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Σεντ Μίρεν για το Κύπελλο, οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα τόσο λόγω έδρας, όσο και λόγω δυναμικής και θεωρητικά έχουν ένα πολύ βατό έργο, αρκεί οι ίδιοι να παρουσιαστούν σοβαροί και ουσιαστικοί απέναντι από την αντίπαλη εστία. Στο «σπίτι» τους πάντως είναι ιδιαιτέρως δυνατοί, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στη Σεντ Τζόνστον.

Στατιστικό: 2-3 γκολ σημειώθηκαν στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ (Ch)

Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Ντανφέρμλιν προέρχεται η Σεντ Μίρεν, η οποία συνεχίζει να απογοητέυει πλήρως στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, μη μπορώντας να σηκώσει «κεφάλι». Το σύνολο του Ρος βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 13 βαθμούς όντας στο -7 από την παραμονή του, αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες και η λογική λέει πως το Κύπελλο δεν θα αποτελέσει στόχο της ομάδας. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε κάπως πιο αδιάφορους στη σημερινή αναμέτρηση τους φιλοξενούμενους, καθώς προέχει η παραμονή τους, την οποία έχουν αρχίσει να βλέπουν με το κιάλι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Ντανφέρμλιν.

Στατιστικό: 2-3 γκολ σημειώθηκαν στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)