*Για τον πρώτο γύρο: Ίστλι – Σάτον Γιουν. 2-1

ΣΑΤΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Ακόμη μια ήττα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Σάτον, η οποία δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της, μετά και από αυτή κόντρα στην Μπρόμλεϊ (2-0). Η ομάδα του Πολ Ντόσγουελ φιλοξενήθηκε από την Μπρέιντρι Τάουν, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 1-0. Αυτή ήταν και η τρίτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όπου και μετράει επίσης δυο νίκες. Μετά και από αυτή την ήττα της, είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας, όπου και μετράει 35 βαθμούς σε 27 παιχνίδια, ούσα και εννέα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Εννέα νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, μέχρι τώρα.

Την περασμένη Τρίτη, η Σάτον φιλοξενήθηκε από την Γουίμπλετον για την μεταξύ τους επαναληπτική αναμέτρηση για τον τρίτο γύρο του FA Cup. Μετά το εντός έδρας 0-0, η Σάτον κατάφερε να πάρει εν τέλει την πρόκριση, επικρατώντας με 1-3 στην έδρα της Γουίμπλετον, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημά της. Οι Ντίκον (75′), Μπιαμού (90′) και Φίτσετ (90’+6) τα τέρματα της. Στον επόμενο γύρο θα φιλοξενήσει την Λιντς Γιουνάιτεντ (29/01).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Γουίμπλετον για το FA Cup.

Στατιστικό: N/G τα εφτά τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (παίξτο στην Betshop)

Το Σάτον Γιουν. – Ίστλι παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΤΛΙ

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ίστλι, η οποία και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Προερχόμενη από το διπλό επί της Μπόρχαμ (0-1), η ομάδα του Μάρτιν Άλεν φιλοξένησε την Φόρεστ Γκριν, από την οποία και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 24ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το τέρμα του Ομπιλεγιέ στο 33ο λεπτό, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 40 συνολικά και βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας. Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολοηγισμός της στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Φόρεστ Γκριν για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.