Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Πρώτος γύρος: Σπορτ Ρεσίφε – Σαπεκοένσε 5-1

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Όχι μόνο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ιδανικά το καλό της ξεκίνημα κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, αλλά έφυγε και με άδεια χέρια από το “Américo Guimarães”, όπου ηττήθηκε με 3-1. Βρέθηκε στο 19’ μπροστά στο σκορ χάρη σε τέρμα του Μασάντο, ωστόσο, έριξε στη συνέχεια την απόδοση της, με την Παραναένσε να κάνει την ανατροπή. Ακόμη μια κακή εμφάνιση για το συγκρότημα του Ζούνιορ που γνώρισε την τρίτη σερί του ήττα στη Serie A, υποχωρώντας στην 11η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. “Αχίλλειος πτέρνα” της η αμυντική της λειτουργία, είναι μια από τις χειρότερες της κατηγορίας, ενώ συνολικά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα δέκα τελευταία. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες, μονόδρομος η επιστροφή στις επιτυχίες.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 3-1 από την Ατλέτικο Παραναένσε γνώρισε η Σαπεκοένσε την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Το Σαπεκοένσε – Σπορτ Ρεσίφε παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας (Κλικ Εδώ)

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Κατώτερη των περιστάσεων σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια εμφανίστηκε η Σπορτ Ρεσίφε που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τη Σάο Πάολο την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει στο 25’, κατάφερε όμως στο 43’ με τέρμα του Σόουζα να φτάσει έστω στην ισοφάριση. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας μια νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στη Serie A. Βρίσκεται σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, γνωρίζοντας πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, με δεδομένο πως το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία. Δεν πείθει εκτός έδρας προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα επισκιάστηκαν μεσοβδόμαδα από την απόφαση του τεχνικού Ολιβέιρα να παραιτηθεί από την ομάδα, καθώς αποδέχθηκε πρόταση της Κορίνθιανς και θα καθίσει σήμερα για τελευταία φορά στον πάγκο της Σπορτ Ρεσίφε.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σπορτ Ρεσίφε και Σάο Παόλο την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).