Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Από την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Σλίγκο Ρόβερς προέρχεται η Φιν Χαρπς, η οποία μπορεί να παρουσιάστηκε και πάλι ακίνδυνη επιθετικά, ωστόσο μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, να πάρει το βαθμό και παράλληλα να βάλει στοπ στο σερί εννιά συνεχόμενων ηττών που «έτρεχε». Το συγκρότημα του Χόργκαν παρά την τραγική του εικόνα φαίνεται πως θα τη «γλιτώσει» κυρίως χάρη στην ανυπαρξία της Λόνγκφορντ και της Γουέξφορντ. Βρίσκεται στη 10η θέση με 24 βαθμούς όντας στο +5 από τα μπαράζ παραμονής και το μόνο που έχει να κάνει μέχρι το τέλος είναι να μαζέψει μερικούς βαθμούς ακόμη. Κόντρα στην Μπρέι οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη ώστε να εξασφαλιστούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ωστόσο δεν αποκλείεται αν το ματς δυσκολέψει να προσπαθήσουν να κρατήσουν και την ισοπαλία, καθώς πιθανότατα η Γουέξφορντ δεν θα κερδίσει ούτε σήμερα, έτσι η διαφορά θα διατηρηθεί ή και θα αυξηθεί.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Σλίγκο Ρόβερς.

Στατιστικό: N/G σημειώθηκε στα 12 από τα 13 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΜΠΡΕΪ

Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Μποέμιανς προέρχεται η Μπρέι, η οποία προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Πέντερ (4’) και Σάλιβαν (37’) και στη συνέχεια έκανε απλή διαχείριση του αποτελέσματος, δεχόμενη τη μείωση στο 80΄. Το σύνολο του Κένι έδωσε έτσι συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία που διανύει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έφτασε τις πέντε σερί νίκες και σκαρφάλωσε στην 6η θέση με 39 βαθμούς. Το «ταβάνι» του είναι η 5η θέση από την οποία απέχει ένα βαθμό και αν δεν είχε αργήσει να ξυπνήσει τόσο χαρακτηριστικά, πιθανόν αν ήταν σε θέση να διεκδικήσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κόντρα στην ντεφορμέ Φιν Χαρπς οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους ώστε να κερδίσουν ακόμη μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα και αν παρουσιαστούν όπως το τελευταίο δίμηνο, πιθανότατα να τα καταφέρουν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Μποέμιανς.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα έξι από τα επτά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.