Netbet: Πλήθος αγορών στο Μπαΐα – Ατλέτικο Μινέιρο (02/12)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Στις 23:00, η Μπαΐα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο για εξ αναβολής ματς της 32ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, με την Netbet, να προσφέρει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Η Μπαΐα ηττήθηκε 2-11 από την Γκοϊανιένσε στον εξ αναβολή αγώνα της 35ης αγωνιστικής στην Serie A Βραζιλίας. Είναι στην επικίνδυνη ζώνη και την 17η θέσης με 40 πόντους. Το σκορ άνοιξε στο 60′ με τους γηπεδούχους να παίρνουν προσωρινά το προβάδισμα από το σημείο του πέναλτι. Ο Ραδαγιέγκα έφερε το ματς στα ίσια 71′ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μπαΐα – Ατλέτικο Μινέιρο στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για τέλος της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, η Ατλέτικο Μινέιρο επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 μέσα στην έδρα της την Φλουμινένσε. Τον προηγούμενο μήνα έκανε ένα σερί πέντε αήττητων παιχνιδιών, με την Παλμέιρας να της κόβει τη… φόρα (2 – 2). Στο ματς τώρα, η φιλοξενούμενος πήρε πρώτη το προβάδισμα σημειώνοντας γκολ στο 14′. Ο Σόουζα απάντησε σημειώνοντας δύο τέρματα, στο 38′ από το σημείο του πέναλτι και το 60′.

Βλέποντας τις αποδόσεις της Netbet, πιο κοντά στην νίκη είναι η Ατλέτικο Μινέιρο. Συνοπτικά, ο άσος προσφέρεται στο 3.65, το ”Χ” στο 3.35, και το διπλό στο 2.07.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777