Netbet: Πλήθος αγορών Νορβηγία – Λετονία (13/11)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Στις 19:00, Νορβηγία και Λετονία θα αναμετρηθούν για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Netbet, διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Νορβηγία – Λετονία στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βήμα πριν τον επόμενο γύρο βρίσκεται η Νορβηγία, καθώς κατάφερε να μετρήσει ακόμη ένα τρίποντο, κόντρα στο Μαυροβούνιο σημειώνοντας το 2-0 εντός έδρας στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο Ελιουνούσι που άνοιξε το σκορ στο 29΄. Οι πιο σημαντικές φάσεις σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά τον καθυστερήσεων με τους αντιπάλους να μένουν με παίκτη λιγότερο, μετά από κόκκινη που δέχτηκε ο Βέσοβιτς (90+4΄) και τον Νορβηγό επιθετικό να ξαναβάζει γκολ δύο λεπτά αργότερα (90+6΄) φέρνοντας την μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους. Με 17 βαθμούς είναι στη 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε η Λετονία εντός έδρας τελευταία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χάνοντας από την Τουρκία, με το τελικό 1-2. Από την αρχή φάνηκε αδύναμε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σταθεί απέναντι στους αντιπάλους. Παρόλο που προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 70΄, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα. Το δεύτερο τέρμα ήρθε με πέναλτι στο 90+9΄. Παραμένει στην 5η θέση, με 5 πόντους.

Κρίνοντας από τις αποδόσεις της Netbet, φαβορί για την νίκη είναι η Νορβηγία. Αναλυτικά, ο άσος εντοπίζεται στο 1.15, το ”Χ” στο 8.50, κι το διπλό στο 21.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της Νορβηγίας, μπήκα δύο ή λιγότερα γκολ (στο 2.52 το Under 2.5)
  • Στους τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της Λετονίας, δεν σημείωσαν τέρμα και οι δύο αντίπαλοι (στο 1.55 το No Goal)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777‍ | Παίξε Υπεύθυνα