bwin – Μοναδική προσφορά* στα προκριματικά του Champions League (23/08)!

Ανανεώθηκε:
bwin 230823

Ένα ακόμη βήμα για μία μεγάλη επιστροφή στους ομίλους του Champions League, θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκα, για τα play-off της διοργάνωσης.

bwin – Build A Bet* στα προκριματικά του Champions League!
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πάρει σκορ πρόκρισης

Ακόμα μία μεγάλη δοκιμασία περιμένει απόψε τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» στις 22:00 αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μπράγκα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα play-off του Champions League. Ο στόχος για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας και ξεκάθαρος. Να πάρουν σκορ πρόκρισης, ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ. Οι Πορτογάλοι τερμάτισαν πέρσι στην 3η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, απέκλεισαν με συνολικό σκορ 7-1 τη σερβική Τόπολα στον 3ο γύρο των προκριματικών, ενώ για στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Primeira Liga έχουν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

bwin – Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League!
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενισχυμένος στην Πορτογαλία

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επανέφερε στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ανάρρωσε από τον τραυματισμό του, ενώ διαθέσιμο είναι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Γουίλιαμ Αράο. Οκτώ φορές έχει αντιμετωπίσει πορτογαλική ομάδα ο Παναθηναϊκός. Σε δύο περιπτώσεις το «τριφύλλι» πανηγύρισε τη νίκη, τρεις ηττήθηκε, ενώ άλλες τόσες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Και οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν εκτός έδρας, αμφότερες κόντρα στην Πόρτο με σκορ 1-0. Συνολικά επτά γκολ έχει σκοράρει ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά αυτό το καλοκαίρι, με τα πέντε από αυτά να έχουν σημειωθεί μετά το 65ο λεπτό! Πρώτος σκόρερ ο Σπόραρ με τρία τέρματα κι ακολουθεί ο Ιωαννίδης με δύο. Σε απόδοση 5.75 στην bwin η νίκη του Παναθηναϊκού.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: