Betshop: Πλήθος αγορών στο Αγγλία – Αλβανία (12/11)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 21:45, Αγγλία και Αλβανία αγωνίζονται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Betshop, να προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Αγγλία – Αλβανία στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ”Χ” έμεινε η Αγγλία στο “Γουέμπλεϊ” κόντρα στην Ουγγαρία, με το 1-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην κορυφή του ομίλου βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη Πολωνία, έχοντας στο σύνολο 20 βαθμούς. Από την αρχή του αγώνα μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας την ποιότητά της, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν γκολ στο 24΄. Παρ’ όλα αυτά ο Στόουνς έδωσε τον βαθμό στα ”τρία λιοντάρια” με το γκολ του για την ισοφάριση στο 37΄.

Μετά από σερί τριών νικών κόντρα σε Ουγγαρία (1-0 εντός και 0-1 εκτός) και Σαν Μαρίνο (5-0 εντός), ήττα γνώρισε η Αλβανία στα προκριματικά της διοργάνωσης, με 0-1 μέσα στην έδρα της από την Πολωνία. Με 15 βαθμούς, είναι στην τρίτη θέση του 9ου ομίλου. Το τέρμα που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν του Σφιντέρσκι, και σημειώθηκε στο 77΄. Η γηπεδούχος δεν έδειξε πολλά αγωνιστικά, δημιουργώντας τις λιγοστές της ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Κρίνοντας από τις αποδόσεις της betshop, με τεράστια διαφορά μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης έχει η Αγγλία. Όπως βλέπουμε, ο άσος βρίσκεται στο 1.11, το ”Χ” στο 8.90, και το διπλό στο 22.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα