*Έρχονται από 6/10 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Αμερικής

ΣΙΑΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στο Ντάλας.

Είναι σε καλό μομέντουμ, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στο Ντάλας, ωστόσο θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη. Το ματς είχε τέμπο και αρκετές καλές στιγμές για αμφότερες τις ομάδες, αλλά καμία εκ των δύο δε βρέθηκε σε εύστοχη ημέρα. Το Σιάτλ απείλησε πιο σοβαρά και περισσότερες φορές. Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά το εντός έδρας 5-0 επί του Μόντρεαλ, ερχόταν από δύο σερί ήττες, είχε ρεκόρ 0-2-3 στις προηγούμενες αγωνιστικές. Καταλαμβάνει την 12η θέση της Δύσης.

ΣΙΑΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/6 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 4/6 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στους Γκάλαξι. Το 0-1 ο Γιόβελιτς στο 56’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Γουάιτ στο 77’. Το 1-2 έκανε ο Πέιντσιλ στο 80’, το 1-3 ο Φαγούνδες στο 82’.

Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του εντός έδρας αγώνα κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, υπέστη οδυνηρή ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο το Βανκούβερ είχε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα, ωστόσο το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με εις βάρος του γκολ. Βρήκε την ισοφάριση στο 77’, ωστόσο το Λος Άντζελες σκόραρε δύο γκολ σε δύο λεπτά με τους Πέιντσιλ και Φαγούνδες για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3. Επιστροφή στις ήττες μετά από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Τορόντο (4-0) και Πόρτλαντ (3-2), ερχόταν από τέσσερις νίκες στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές (4-0-1), μοναδικές απώλειες που είχε πριν ήταν η ήττα απ’ το Σολτ Λέικ (1-2) και η ισοπαλία με τη Σάρλοτ (1-1). Καταλαμβάνει την 2η θέση της Δύσης.

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 5/6 Over 2.5.

*Έρχεται από 5/7 G/G.

ΣΙΑΤΛ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ