*3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας. Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, με τη τρίτη ομάδα να συνεχίζει την πορεία της στο Κόνφερενς Λιγκ.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες.

*Η Μίντιλαντ έχει ηττηθεί και στις τέσσερις αναμετρήσεις που είχε κόντρα σε ομάδες από την Ολλανδία (0-0-4).

*Η Φέγενορντ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε κανένα από τα τελευταία έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε στο Γιουρόπα Λιγκ (0-4-7).

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Βίμποργκ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκροτ στο 42’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Όλσον στο 44’.

Κόλλησε στην ισοπαλία η Μίντιλαντ παρά την καλή εικόνα που είχε απέναντι στη Βίμποργκ. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και αποτελεσματικότερη, αφού έμεινε πίσω στο σκορ σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, καταφέρνοντας παρ’ όλα αυτά να φέρει το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη όσο κι αν πίεσε δεν μπόρεσε να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Τα βλέμματα στραμμένα στο σημερινό πολύ σημαντικό και παράλληλα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Φέγενορντ. Το κακό ξεκίνημα δεν την πτόησε, καθώς πήρε τεράστια νίκη κόντρα στη Λάτσιο (5-1) την προηγούμενη αγωνιστική και έβαλε «φωτιά» στον όμιλο, κάνοντάς τον εξαιρετικά αμφίρροπο. Ακολούθησε ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα στα πλαίσια του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κοπεγχάγη (2-1), για να μείνει στην ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική (1-1). Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, πολύ θετικό το γεγονός ότι βρίσκε δίχτυα με συνέπεια και αρκετά μεγάλη ευκολία μπροστά στο κοινό της, την ώρα που η σημερινή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη αναμέτρηση που θα δώσει στο γήπεδό της. Αυτό φυσικά της δίνει το πλεονέκτημα της ξεκούρασης, αφού δεν έχει μετακινηθεί για εκτός έδρας ματς για σχεδόν ένα μήνα. Αρκετά μέτρια αμυντικά, δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις στις αστάθειες που βγάζει, με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως έδρας.

Μίντιλαντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ναϊμέγκεν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα έδωσε στους φιλοξενούμενους ο Τάιμπερ στο 23’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μάρκεζ στο 37’.

Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Ναϊμέγκεν, χάνοντας ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της μάχης που δίνει για να βρεθεί κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Καλύτερη σε όλο το ματς, είχε τον έλεγχο της μπάλας, ήταν δημιουργική και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα σε μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που κινδύνεψε η εστία της. Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο «έγειρε» υπέρ της, αλλά βρήκε μπροστά της μια καλά οργανωμένη άμυνα, την οποία δεν κατάφερε να διαπεράσει.

Να ξεφύγει από την μετριότητα του τελευταίου διαστήματος θέλει ιδανικά, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες. Μετά το αρνητικό ξεκίνημα στη διοργάνωση απέναντι στη Λάτσιο (4-2), κατάφερε να βγάλει αντίδραση νικώντας τη Σπάρτα Ρόττερνταμ (3-0) πολύ εύκολα, ενώ στη συνέχεια διέσυρε τη Στουρμ Γκρατς (6-0), μπαίνοντας άμεσα στη μάχη της πρόκρισης. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της δεν κατάφερε να αποσπάσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στην Αϊντχόφεν (4-3), ενώ έμεινε στην ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική (1-1). Θέλει να βγάλει αντίδραση, έχει την ποιότητα να το πράξει κόντρα στη Μίντιλαντ και αναμένεται να πιέσει αρκετά επιβάλλοντας το ρυθμό της προκειμένου να το καταφέρει. Μπορεί παράλληλα να εκμεταλλευτεί τις πολλές αστάθειες που βγάζει συνεχώς η αντίπαλός της στο αμυντικό κομμάτι, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να την περιορίσει μεσοεπιθετικά, ώστε να μην κινδυνέψει εξίσου.

Φέγενορντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μίντιλαντ – Φέγενορντ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ