ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΣ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μινεσότα Γιουνάιτεντ ΠΣ, μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άντριαν Χιθ φιλοξένησε το Σαν Χοσέ, από το οποίο και ηττήθηκε με 0-1, δεχόμενη γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά και από αυτή την ήττα της, βρίσκεται στην όγδοη θέση της δύσης, μαζί με την Σολτ Λέικ. Επιπλέον, με 25 τέρματα παθητικό, διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δυο νίκες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, με το αποψινό να είναι και το τρίο διαδοχικό μπροστά στο κοινό της. Παραμένει εκτός ο τραυματίας Μπερνάρντο Ανιόρ (ΕΠ 0/0), ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ράσμους Σούλερ (ΜΕ 5/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από το Σαν Χοσέ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

Το Μινεσότα Γιουνάιτεντ ΠΣ – Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Από την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, μετά και από εκείνη κόντρα στην Σολτ Λέικ (3-0). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πίτερ Βερμς φιλοξένησε τη Νέα Υόρκη, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του ήταν ο Ντάιερ, ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα της (46′, 68′).

Μετά και από αυτή τη νίκη της, βρίσκεται στην πρώτη θέση της ανατολής, όπου και μετράει 18 βαθμούς σε εννέα παιχνίδια. Επιπλέον, διαθέτει την καλύτερη άμυνα, με μόλις τρία τέρματα παθητικό. Μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας πετύχει ένα τέρμα και έχοντας δεχθεί ένα τέρμα. Εκτός είναι ο τραυματίας Ντιέγκο Ρούμπιο (ΕΠ 0/0)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Νέας Υόρκης για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης