Interwetten: Πλήθος αγορών στο Βόρεια Ιρλανδία – Λιθουανία (12/11)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 21:45, Βόρεια Ιρλανδία και Λιθουανία θα αναμετρηθούν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και η Interwetten, διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Βόρεια Ιρλανδία – Λιθουανία στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα υπέστη η Βόρεια Ιρλανδία, με 2-1 στην ανατροπή εκτός έδρας από την Βουλγαρία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Λύγισε στην Σόφια παρόλο που προηγήθηκε από το 35΄με γκολ του Γουάσινγκτον. Κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι στόχευσαν στα δίχτυα των αντιπάλων, καθαρίζοντας το ματς μέσα σε δέκα λεπτά, στο 53΄και 63΄. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με μόλις 5 βαθμούς συγκομιδή.

Επέστρεψε στις ήττες η Λιθουανία, με το 0-4 εντός έδρας από την Ελβετία, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με μόνο μια νίκη, κόντρα στην Βουλγαρία (3-1) η ομάδα μετράει τρεις πόντους και παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου. Έχασε τον έλεγχο προς το τέλος του πρώτου μισάωρου, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν τρία γκολ μέχρι να λήξει στο ημίχρονο, στο 31΄, 42΄και 45΄. Το τελικό σκορ γράφτηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της interwetten, φαβορί για την νίκη είναι η Βόρεια Ιρλανδία. Αναλυτικά, ο άσος είναι στο 1.45, το ”Χ” στο 4.30, και το διπλό στο 7.50.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τέσσερα από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της Βόρεια Ιρλανδίας, μπήκαν δύο ή λιγότερα τέρματα (στο 1.80 το Under 2.5)
  • Στους οχτώ από τους έντεκα τελευταίους αγώνες της Λιθουανίας, σημείωσε γκολ μόνο μια ομάδα (στο 1.60 το No Goal)

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκορ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ