38η αγωνιστική (Εξ’ αναβολής)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Χαλ-Κόβεντρι 1-1.

✅ Δείτε όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-3, στα πλαίσια των ημιτελικών του FA Cup. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον ΜακΤόμινεϊ στο 23’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μαγκουάιρ στο 45+1’. Το 0-3 πέτυχε ο Φερνάντες στο 58’ και το 1-3 ο Σιμς στο 71’. Το 2-3 έκανε ο Ο’Χάρε στο 79’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ράιτ με πέναλτι στο 90+5’. Την πρόκριση πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι με σκορ 2-4.

Τρομερή εμφάνιση, όμως δεν τα κατάφερε εν τέλη η Κόβεντρι. Τραγικό πρώτο ημίχρονο, έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ, ενώ στην επανάληψη μπήκε νωθρά, δεχόμενη ακόμη ένα γκολ. Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τόσο την αδράνεια, όσο και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα στις καθυστερήσεις του ματς. Στην παράταση λίγο έλλειψε να «κλέψει» την πρόκριση, όμως το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε μέσω του VAR.

Σαφώς απογοητευμένη ύστερα από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου, παρ’ όλα αυτά θέλει να το αφήσει πίσω, πραγματοποιώντας μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση, επιστρέφοντας ιδανικά στις νίκες. Είναι μεν μαχητική, συνηθίζει να βρίσκει με συνέπεια το δρόμο προς τα δίχτυα, ειδικά μπροστά στο κοινό της, παρ’ όλα αυτά είναι τρομερά επιρρεπής στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ. Βρίσκεται στο -9 από την 6η Νόριτς, έχοντας δύο αγωνιστικές λιγότερες και χρειάζεται να κάνει 2/2 στις αναμετρήσεις της αυτές, ώστε να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για να βρεθεί στα πλέι-οφ.

Κόβεντρι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Γουότφορντ, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Χαλ. Είχε πολλές ευκαιρίες, απείλησε με αρκετές από αυτές, όμως δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε εξίσου πίεση, παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν αναποτελεσματικοί στη τελική τους προσπάθεια, μένοντας στο μηδέν.

Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό παιχνίδι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει καμία ελπίδα ώστε να βρεθεί στα πλέι-οφ. Είναι μεν μαχητική, συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα, ακόμα και μακριά από το γήπεδό της και μπορεί σήμερα να εκμεταλλευτεί τις πολλές αστάθειες που βγάζει αμυντικά η Κόβεντρι, ώστε να σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία. Αμυντικά είναι φανερά βελτιωμένη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της, παρ’ όλα αυτά αναμένεται να δεχθεί έντονη πίεση από τους γηπεδούχους, καθώς «καίγονται» εξίσου για το τρίποντο. Στο -6 από την 6η Νόριτς, έχοντας μία αγωνιστική λιγότερη.

Χαλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Κόβεντρι – Χαλ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ