38η αγωνιστική (Εξ’ αναβολής)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σαουθάμπτον-Λέστερ 1-4.

Βρείτε εδώ όλα τα σημερινά παιχνίδια στο στοίχημα

ΛΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Γουέστ Μπρομ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 44ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Εντίντι στο 22’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βάρντι στο 65’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουάλας στο 76’.

Καλή εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για τη Λέστερ. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε πριν το ημίωρο της αναμέτρησης, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, διπλασιάζοντας τα τέρματά της. Στη συνέχεια δέχθηκε εξίσου πίεση, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν.

Αναμέτρηση που θα τη φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της η σημερινή, με δύο ακόμα να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, είναι επιρρεπής στα μετόπισθεν, καθώς αφήνει πολλά κενά, τα οποία γίνονται συχνά και εύκολα εκμεταλλεύσιμα από της αντίπαλες ομάδες. Άκρως θετικό το γεγονός ότι σκοράρει με συνέπεια και ειδικά μπροστά στο κοινό της, αν και τελευταία αυτό δεν της έχει χαρίσει όσα αποτελέσματα ιδανικά θα ήθελε. Έχει το πλεονέκτημα έδρας, «τρέχει» νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών μπροστά στο κοινό της και μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί τα πολλά κενά που πιθανό να αφήσουν οι φιλοξενούμενοι, αφού είναι υποχρεωμένοι να παίξουν ανοιχτά.

Λέστερ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κάρντιφ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 44ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Αρίμπο στο 12’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ντιέντιου στο 68’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Άσφορντ στο 90+6’.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Σαουθάμπτον. Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και το γεγονός ότι προηγήθηκε από νωρίς, στη συνέχεια υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Έχασε σημαντικό «έδαφος» στην προσπάθειά της να βρεθεί εντός δυάδας ύστερα από την ήττα κόντρα στην αδιάφορη Κάρντιφ. Αναγκασμένη να παλέψει για το τρίποντο είναι σήμερα, καθώς χρειάζεται μόνο νίκη ώστε να κρατήσει ζωντανές τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για να πάρει την απευθείας άνοδο. Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, βρίσκει δίχτυα ασταμάτητα, ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, όμως παραμελεί συχνά να αμυντικά της καθήκοντα, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ το τελευταίο διάστημα. Στο -6 από τη 2η Λιντς, έχοντας όμως και μία αγωνιστική λιγότερη αυτή τη στιγμή.

Σαουθάμπτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Λέστερ – Σαουθάμπτον στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ