Οικοδόμος κέρδισε στη λοταρία 10,000 λίρες το μήνα για 30 χρόνια!

Ανανεώθηκε:
οικοδόμος τυχερά παιχνίδια

Όλοι μας έχουμε ονειρευτεί να αλλάξουμε τη ζωή μας με μία μεγάλη νίκη σε τυχερά παιχνίδια. Ένα βρετανός οικοδόμος τα κατάφερε κερδίζοντας στην Εθνική Λοταρία 10,000 λίρες το μήνα για τα επόμενα 30 χρόνια!!!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ο 21χρονος Τζέιμς Έβανς κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κλήρωση της Βρετανικής Λοταρίας με τίτλο “Set for Live“, αλλά το κράτησε κρυφό από τους φίλους του αδυνατώντας να το πιστέψει! Ο οικοδόμος Έβανς σκοπεύει να συνεχίσει κανονικά τη δουλειά μαζί με τον πατέρα του και ευελπιστεί να πάει με την οικογένειά του ένα ταξίδι στον Καναδά!

Για εβδομάδες ο νικήτης δεν το είπε πουθενά ότι κέρδισε το έπαθλο που του αλλάζει τη ζωή, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του. Ο 21χρονος θα εισπράττει κάθε μήνα 10,000 λίρες κάθε μήνα και για τα επόμενα 30χρόνια από την Εθνική Λοταρία!

Ο ίδιος ο νικήτής δήλωσε: “Ξύπνησα την Τρίτη το πρωί και είχα ξεχάσει για το λαχνό του “Set for Life” που είχα αγοράσει την προηγούμενη ημέρα. Δουλεύω ενταντικά μέσα στην πανδημία και ήμουν πολύ απασχολημένος. οπότε εκείνο το πρωί αποφάσισα να ξεκουραστώ. Άνοιξα το Playstation, έτοιμος να παίξω τσέκαρα τα mail μου, όσο περίμενα να φορτώσει το παιχνιδι. Παρατήρησα ένα mail από την Εθνική Λοταρία που έλεγε ότι κέρδισα, αλλά δεν πίστεψα ότι ήταν κάποιο μεγάλο ποσό, αφού και στο παρελθόν έχω κερδίσει 5 – 10 λίρες. Τσέκαρα την εφαρμογή και είδα ότι πέτυχα όλα τα νούμερα. Δεν το πίστευα. Έτρεξα στη μαμά μου να έρθει να το τσεκαρει, αλλά ούτε αυτή ήταν σίγουρη.”

Ο Τζείμς από το Νότιο Ντέρμπισαϊρ, αμέσως κάλεσε την Camelot για να επιβεβαιώσει τη νίκη του πριν αποφασίσει να πάει για ορειβασία για να καθαρίσει το μυαλό του.

“Στην ορειβασία πέτυχα έναν από τους καλύτερους φίλους μου με το κορίτσι του, αλλά δεν τους είπα για τη νίκη, δεν ήξερα τι να κάνω”

Λίγες μέρες μετά τη νίκη ο Τζέιμς έστησε πάρτι για την οικογένειά του, παρόλο που όπως δήλωσε δεν μπορούσε ακόμη να το πιστέψει.

“Αφού συνειδητοποίησα τι είχε γίνει άρχισα να σκέφτομαι για όλα τα πράγματα που μπορώ να κάνω και να αγοράσω. Η πρώτη μου σκέψη είναι ένα ταξίδι για σκι στον Καναδά με την οικογένειά μου”.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα