Χωρίς προστατευτικές μάσκες το WSOP 2021!

πόκερ τράπουλα μάρκες

Το WSOP προχώρησε σε μια σειρά από διευκρινήσεις  για τους φίλους του πόκερ που θα βρεθούν σύντομα σε αίθουσες για μεγάλο τουρνουά του. Υπήρχαν μέχρι τώρα ερωτήματα για το αν οι παίκτες θα φορούν μάσκες προσώπου τώρα που ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για να λάβει κανείς μέρος.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Το μπέρδεμα ξεκαθαρίστηκε με μια ενημέρωση στη σελίδα συχνών ερωτήσεων του WSOP 2021 , η οποία ανέφερε ότι οι παίκτες μπορούν να βγάλουν τις μάσκες ενώ κάθονται σε ένα τραπέζι πόκερ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κυβερνήτης της Νεβάδα, Στιβ Σίσολακ, ανακοίνωσε οδηγία για εξαίρεση της μάσκας. Σύμφωνα με αυτή, επιτρέπεται στους χώρους που υπάρχουν πλήρως εμβολιασμένοι να λειτουργούν χωρίς οι θαμώνες να φορούν μάσκες προσώπου. Η πολιτική χωρίς μάσκα ισχύει, επομένως, και όταν οι παίκτες κάθονται σε τραπέζι πόκερ.

Σύμφωνα με τις Συχνές Ερωτήσεις, οι παίκτες πρέπει να φορούν μάσκες όταν περπατούν στο διάλειμμα, μετακινούνται σε άλλο τραπέζι, στους διαδρόμους του ξενοδοχείου Ρίο όπου διεξάγεται το τουρνουά, κάθε φορά που απομακρύνονται από τραπέζι για οποιονδήποτε λόγο και είναι σε κλειστό χώρο.

Την περασμένη εβδομάδα, το WSOP ενημέρωσε ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν βεβαιώσεις εμβολιασμού κατά του COVID-19.  Αρκετοί γνωστοί παίκτες του πόκερ εκφράστηκαν κατά της απόφασης. Δήλωσαν ότι δεν θα βρεθούν στο World Series of Poker του 2021, που ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και ολοκληρώνεται στις 23 Νοεμβρίου.

Ως έχει, οι μάσκες προσώπου παραμένουν απαραίτητες σε όλες τις επιχειρήσεις της Νεβάδα. Αυτό περιλαμβάνει εστιατόρια, καζίνο, αίθουσες πόκερ, καταστήματα και πολλά άλλα. Όμως, η πολιτική αυτή κάνει μια εξαίρεση, η οποία περιλαμβάνει το WSOP.