9η αγωνιστική
*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.
ΧΑΛ
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πρέστον με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Σμολ στο 3’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σμιθ στο 10’. Το 1-2 πέτυχε ο ΜακΜπέρνι στο 48’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος στο 74’.
Το βαθμό της ισοπαλίας έσωσε η Χαλ. Τραγικό πρώτο μέρος, μπήκε νωθρά και έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση ως την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη μπήκε δυνατά, μειώνοντας άμεσα, ενώ στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε μία ακόμα από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Καλύτερη εμφάνιση θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες, ξεπερνώντας το δύσκολο εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αν και παραμένει μαχητική κόντρα σε κάθε αντίπαλο, αμυντικά είναι τρομερά αναποτελεσματική, κάτι το οποίο της στερεί πολλούς βαθμούς τελευταία.
Στατιστικά
*Με Goal/Goal τα 5/5 τελευταία ματς.
*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Κιλμάρνοκ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κάμπελ στο 28’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Στιούαρτ στο 51’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο στο 58’.
Το κακό δεύτερο μέρος κόστισε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Άκρως αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δέχθηκε μεν έντονη πίεση, όμως δεν υπέκυψε, την ώρα που επιθετικά εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική ευκαιρία με την οποία απείλησε, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε νωθρά, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί γρήγορα, ενώ δέχθηκε την ανατροπή πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα.
Ξανά στο δρόμο των ηττών, με την εικόνα της να δείχνει μια μικρή βελτίωση, κυρίως επιθετικά. Αμυντικά φάνηκε ξανά πως έχει προβλήματα και πως το γεγονός ότι δεν δέχθηκε γκολ κόντρα στην Όξφορντ ήταν περισσότερο τύχη.
Χωρίς τον Κρις Γουίλντερ στον πάγκο της, καθώς αποβλήθηκε με τη λήξη του ημιχρόνου στο ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον, αφού κλώτσησε μια μπάλα στις κερκίδες, τραυματίζοντας ελαφρώς έναν φίλαθλο.
Στατιστικά
*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.
*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.