Ο πιο διάσημος και επιτυχημένος παίκτης του World Series of Poker αναμένεται να απέχει το επόμενο διάστημα από τα τουρνουά του. Ο λόγος για τον Φιλ Χέλμουτ, που έχει γράψει ιστορία στον χώρο του πόκερ, που έχει κορωνοϊό.

Ο 16 φορές νικητής του βραχιολιού του WSOP, αποκάλυψε το θετικό του τεστ Covid στους ακόλουθούς του στο Twitter. Σχολιάζοντας παράλληλα τα εξής:

“Μόλις βγήκα θετικός στον Covid. Νόμιζα πως είχα ανοσία. Δεν έχουν κολλήσει οι γιοί μου ούτε η μητέρα μου. Τα καλά νέα είναι ότι δεν βήχω. Δεν πεινάω όλη μέρα! Το μυαλό μου είναι λίγο θολό μιας και κοιμήθηκα 17 απαίσιες ώρες. Νιώθω ότι η μεγαλύτερη ευκαιρία μου για ένα βραχιόλι ήταν στο WSOP $10,000 Omaha 8/B”.

Μέχρι σήμερα, ο Χέλμουτ έχει λάβει μέρος σε δύο τουρνουά στο πρόγραμμα του WSOP. Συγκεκριμένα, στο $10.000 Omaha Hi/Lo 8 or Better Championship, Event #7 και στο $10.000 Six Handed Dealer’s Choice Championship, Event #10.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε παίκτης και ντίλερ που ήταν στο τραπέζι μαζί του θα πρέπει να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του. Αν προκύψουν συμπτώματα ή κάποιο θετικό τεστ, τότε το άτομο αυτό θα πρέπει να αποσυρθεί άμεσα από οποιοδήποτε τουρνουά συμμετέχει.

Ακόμη ένας γνωστός παίκτης που συμμετέχει στο WSOP, ο Ντέιβιντ Μπέικερ, έχει επίσης κορωνοϊό. Ενημέρωσε απευθείας τους ανθρώπους της διοργάνωσης, χωρίς κάποιον άλλο δημόσιο σχολιασμό.