winmasters: Τσέλσι – Τότεναμ με 0% γκανιότα

Ανανεώθηκε:
winmasters logo ananeomeno

Η δράση και τα σπουδαία παιχνίδια δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από το καλεντάρι του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη παίρνει το EFL Cup και ο πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των Spurs. Και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό μια εκ των Άρσεναλ ή Λίβερπουλ.

Με σκαμπανεβάσματα η σεζόν της Τσέλσι, όπου οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά, σταδιακά έβγαλε τις αδυναμίες της και σήμερα είναι στο -10 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League. Μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει στο κυνήγι του τίτλου, σίγουρα όμως έχει ένα ρόστερ που της επιτρέπει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της. Συνεχίζει στη μάχη του Champions League, αλλά και των εγχώριων Κυπέλλων.

Τα προβλήματα της ομάδας του Τόμας Τούχελ, είναι δύο και μάλιστα συνδυαστικά: ενώ δημιουργεί με χαρακτηριστική ευκολία και είναι εξαιρετική στο passing game και τον έλεγχο του ρυθμού, την ίδια στιγμή αδυνατεί να βρει δίχτυα με τη συνέπεια που της αναλογεί βάσει ευκαιριών. Γεγονός που μοιραία οδηγεί την κουβέντα στον Ρομελού Λουκακού.

Ο Βέλγος στράικερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, είναι μακράν ο καλύτερος σκόρερ του ρόστερ και μάλλον ο μοναδικός κλασικός στράικερ της ομάδας. Όμως αδυνατεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και έχει πρόβλημα τόσο με τον τρόπο διαχείρισης του από τον προπονητή, όσο και με τον τρόπο παιχνιδιού της Τσέλσι. Η εκδήλωση της επιθυμίας του να επιστρέψει στην Ίντερ δημιούργησε πρόβλημα εντός αποδυτηρίων, η κουβέντα με τον Τούχελ ακολούθως σήμανε προσωρινή ανακωχή. Μύλος.

Τσέλσι – Τότεναμ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ είναι άλλη ιστορία. Παρά το εντυπωσιακό της μπάσιμο στη σεζόν, τα χνώτα των παικτών με αυτά του Νούνο Εσπίριτο δεν συγχρωτίστηκαν ποτέ. Γρήγορα ήρθε η αγωνιστική κατάρρευση, η απομάκρυνση του Πορτογάλου και η έλευση του Αντόνιο Κόντε. Εκεί η κατάσταση άλλαξε ξανά, αυτή τη φορά προς το καλύτερο. Υπο τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού, οι Spurs τρέχουν ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων εντός συνόρων! Διάστημα στο οποίο μετρούν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στην Premier League και την πρόκριση επί της Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά του EFL Cup.

Σκαρφάλωσαν στην 6η θέση του πρωταθλήματος και βρίσκονται πλέον μόλις στο -2 από τον μεγάλο στόχο της 4άδας, έχοντας ωστόσο δύο ματς λιγότερα από Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ που είναι στην 5η και 4η θέση αντίστοιχα. Η αυτοπεποίθηση επέστρεψε εντός αποδυτηρίων, η ψυχολογία των σταρ της ομάδας είναι στα ύψη και η Τότεναμ απέκτησε σιγουριά στο χορτάρι, χαρακτήρα και ταυτότητα.

Η Τσέλσι μπαίνει σε αυτή τη διπλή κυπελλική μονομαχία από τη θέση του φαβορί. Είναι περισσότερο καιρό δουλεμένη υπό τις οδηγίες του ίδιου προπονητή, όμως την ίδια στιγμή βγάζει μια αβεβαιότητα. Η Τότεναμ χρειάζεται ακόμη χρόνο για να εντρυφήσει ολοκληρωτικά στη φιλοσοφία του Κόντε. Διαθέτει ωστόσο ένα μομέντουμ που την καθιστά ως ένα εξαιρετικά επικίνδυνο αουτσάιντερ σε ένα ακόμη σπουδαίο λονδρέζικο ντέρμπι…

H αναμέτρηση Τσέλσι – Τότεναμ παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα.

Η επιλογή νίκη για την Τσέλσι σε απόδοση 2.02

Η ισοπαλία σε απόδοση 3.50

Η επιλογή νίκη για την Τότεναμ σε απόδοση 3.80

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας