--> Βρείτε τα σημεία πώλησης της paysafecard
+67

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 25 / 09 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Βρείτε τα σημεία πώλησης της paysafecard

Βρείτε εύκολα όλα τα σημεία πώλησης της Paysafecard!
My Paysafecard: Οι αλλαγές στη χρήση | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η paysafecard τείνει να γίνει ο δημοφιλέστερος τρόπος καταθέσεων σε στοιχηματικές εταιρίες αλλά και ο δημοφιλέστερος τρόπος ηλεκτρονικών αγορών. Ο λόγος; Ο οποιασδήποτε μπορεί να βρει τις paysafecard σε πολλά σημεία πώλησης, ενώ η διαδικασία καταθέσεων/αγορών είναι ιδιαιτέρως απλή, καθώς το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι να ανοίξει ένα mypaysafecard λογαριασμό και να πληκτρολογήσει τον αριθμό pin που έχει στα χέρια του. Φυσικά, καλό θα ήταν να γίνει και η επαλήθευση των στοιχείων του λογαριασμού, κυρίως για την ασφάλειά σας και τις ομαλές συναλλαγές σας. Επίσης, χρησιμοποιώντας έναν μη επαληθευμένο λογαριασμό έχετε όριο στις καταθέσεις σας, ενώ αν έχετε επαληθεύσει το λογαριασμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις paysafecard όσο εσείς επιθυμείτε και χωρίς κανένα απολύτως όριο.

Μπορείτε να βρείτε τις paysafecard σε όλον τον κόσμο, ωστόσο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, μπορείτε να τις βρείτε σε πολλά σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και περίπτερα. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η αναζήτηση σημείων πώλησης paysafecard. Μέσω αυτής, μπορείτε να βρείτε όλα τα σημεία πώλησης στη γειτονιά σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά τα σημεία πώλησης στη χώρα μας ξεπερνούν τα 600.000, έτσι μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί ότι μπορεί να τις βρει σχεδόν παντού.

Οι διαθέσιμες paysafecard είναι αξίας 5€, 10€, 25€, 50€ και 100€. Επιπλέον, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τον mypaysafecard λογαριασμό σας μαζεύετε πόντους, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε δώρα όπως paysafecard pins αξίας 5, 10 και 50€.

Τέλος, η paysafecard φροντίζει και για όσους τη χρειαστούν καθ’ οδόν. Το paysafecard App παρουσιάζει όλα τα κοντινά σημεία πώλησης στο κινητό σας. Με τη λειτουργία Augmented – Reality βρίσκετε το επιθυμητό σημείο πώλησης που βρίσκεται κοντά σας, έτσι μπορείτε να προμηθευτείτε κωδικούς pin ακόμη κι αν είστε σε άγνωστα “λημέρια”. Το συγκεκριμένο App είναι διαθέσιμο για Android και IOS συσκευές.

 

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία