--> Ύποπτος στοιχηματισμός σε παιχνίδι των Νέων στη Superleague!
+15

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 21 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ύποπτος στοιχηματισμός σε παιχνίδι των Νέων στη Superleague!

Ύποπτος στοιχηματισμός σε δύο αγώνες της ίδιας ομάδας

Νέο κρούσμα με στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με τη Sportradar, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για τη χειραγώγηση δύο αγώνων της ίδιας ομάδας στο πρωτάθλημα των Νέων της Superleague.

Tα… μηχανάκια της Sportradar δεν ηχούν μόνο σε αγώνες των ανδρικών αγώνων ποδοσφαίρου, αλλά και σε αυτούς των πιτσιρικάδων. Κάτι τέτοιο συνέβη και σε παιχνίδι των Νέων στη φετινή Superleague, καθώς εντοπίστηκε ύποπτος στοιχηματισμός σε δύο αγώνες της ίδιας ομάδας, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Για τη χειραγώγηση των αγώνων η FIFA με επιστολή της στην EΠO είχε αναφέρει τα εξής: «Η Ομάδα Εργασίας σημείωσε με ανησυχία το γεγονός ότι συνεχίζει να αποτελεί ζήτημα η χειραγώγηση αγώνων, ιδιαιτέρως στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ως προς τούτο, θα υλοποιηθούν τα εξής μέτρα: Θα εφαρμοστεί ένα νέο νομικό πλαίσιο με στόχο την απάλειψη της χειραγώγησης αγώνων, σε συνεργασία με τις FIFA/UEFA όσο το δυνατόν συντομότερα και το αργότερο μέχρι το τέλος της ελληνικής ποδοσφαιρικής περιόδου 2018/19.

Ως προληπτικό μέτρο, όλες οι επαγγελματικές ομάδες και οι ΕΠΣ θα παρακολουθήσουν σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από πεπειραμένους Integrity officers των FIFA/UEFA επί του ζητήματος της χειραγώγησης αγώνων, αρχίζοντας από την έναρξη της ελληνικής ποδοσφαιρικής περιόδου 2018/19».

Πηγή: sdna.gr

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365