--> Τζίροι και Πτώση Αποδόσεων στα παιχνίδια της Παρασκευής (10/08)
+30

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 24 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τζίροι και Πτώση Αποδόσεων στα παιχνίδια της Παρασκευής (10/08)

Τζίροι στοιχήματος και πτώση αποδόσεων στα παιχνίδια της ημέρας
tziroi

Αρχίζουμε να μπαίνουμε σε συνθήκες… χειμώνα στο κουπόνι, καθώς έχουμε σέντρα σε Α’ Γαλλίας, Α’ Ολλανδίας και Α’ Τουρκίας. Φουλ δράση υπάρχει στη Β’ Γαλλίας, ξεκινά η δεύτερη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, παιχνίδια έχουμε επίσης σε Βέλγιο, Ρωσία και Δανία.

Δείτε αναλυτικά τους σημερινούς Τζίρους στο Στοίχημα

Από πλευράς αποδόσεων, φαίνεται ότι προτιμάται ο άσσος στο Γκρενόμπλ – Νιόρ, η τιμή του οποίου παρουσιάζει πτώση απ’ το 2.10 στο 1.89. Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ορλεάν – Οσέρ, όπου ο άσσος παρουσιάζει πτώση και απ’ το 3.13 έχει φτάσει πλέον στο 2.85, την ίδια στιγμή που τάσεις υποχώρησης υπάρχουν στην εντός έδρας νίκη της Τρουά κόντρα στην Μπεζιέρ, καθώς ο άσσος έχει φτάσει στο 1.88, ενώ ήταν στο 1.94. Πάμε στη Σουηδία, όπου ανεβαίνει ο άσσος στην αναμέτρηση Γκέτεμποργκ – Σίριους, ο οποίος απ’ το 1.80 προσφέρεται πλέον στο 1.88.

Οι κυριότεροι τζίροι αγώνων

Σε ό,τι αφορά τους τζίρους των σημερινών αναμετρήσεων, το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα είναι αυτό ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Κορτράικ, όπου έχουν παιχτεί 36.232€, με το 77% να πηγαίνει στους γηπεδούχους. Ακολουθεί το Γκέτεμποργκ – Σίριους με συνολικό τζίρο 16.003€, εκ του οποίου περίπου το 51% πηγαίνει στους γηπεδούχους. Τρίτο στη σειρά είναι το Λαντσκρόνα – Ντέγκερφορς, όπου έχουν παιχτεί 15.164€, εκ των οποίων το 41% «έπεσε» στους γηπεδούχους.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365