--> Τζίροι και Πτώση Αποδόσεων στα παιχνίδια του Σαββάτου (13/10)
+28

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τζίροι και Πτώση Αποδόσεων στα παιχνίδια του Σαββάτου (13/10)

Τζίροι στοιχήματος και πτώση αποδόσεων στα παιχνίδια της ημέρας
tziroi

Σε ρυθμούς Nations League συνεχίζει να κινείται το κουπόνι του πάμε στοίχημα, ωστόσο σήμερα υπάρχουν κι αρκετές αναμετρήσεις από τις «μικρές» Αγγλίες, τη Β’ Ισπανίας και την πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Όσον αφορά τις Εθνικές, τα βλέμματα στρέφονται στο σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία. Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές αποδόσεων και τους πιο σημαντικούς τζίρους των αγώνων.

Δείτε αναλυτικά τους σημερινούς Τζίρους στο Στοίχημα

Όσον αφορά τις αποδόσεις, μεγάλη πτώση υπάρχει στον άσσο της Αλμερία όπου από το 3.18 παίζει πλέον στο 2.80, όπως επίσης και στον άσσο της Ολλανδίας, όπου από το 3.50 δίνεται πλέον στο 3.20. Τέλος, πτωτική πορεία έχει και ο άσσος της Βίλα Νόβα κόντρα στην Μπόα, όπου από το 1.71 δίνεται πλέον στο 1.62.

Οι κυριότεροι τζίροι αγώνων

Όσον αφορά το κομμάτι των τζίρων τώρα, τα περισσότερα πονταρίσματα μέχρι στιγμής φαίνεται να συγκεντρώνει η αναμέτρηση Ιρλανδία – Δανία (52.826€) με τις επιλογές των παικτών να είναι μοιρασμένες, ακολουθεί το Αρμενία – Γιβραλτάρ όπου έχουν παιχτεί 51.400€ (Το 92% έχει επιλέξει τον άσσο), ενώ τρίτο σε σειρά είναι το παιχνίδι Ολλανδία – Γερμανία όπου έχουν παιχτεί 43.690€, όπου το 43,95% έχουν τοποθετηθεί στη νίκη των «πάντσερ».

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365