Ανάλυση - Προγνωστικά

Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Πρώτος προκριματικός γύρος του Euro U19 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γεωργία. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε ομίλους των τεσσάρων, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι θα πάρουν απευθείας πρόκριση στην Elite Round. Την πρόκριση θα πάρει επίσης και η καλύτερη τρίτη ομάδα των 13 ομίλων.

*13ο όμιλος (1 ματς): Ουκρανία 3, Λετονία 1, Τουρκία 1, Ισλανδία 0

ΤΟΥΡΚΙΑ U19

Γκέλα έκανε στην πρεμιέρα για την Τουρκία, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Λετονία, ένα αποτέλεσμα που ήταν απόρροια της κακής ημέρας στο εκτελεστικό κομμάτι. Προφανώς και υποτιμήθηκε ο αντίπαλος, που προηγήθηκε στο 11’ και στη συνέχεια οι Τούρκοι «έτρεχαν», εντούτοις αντί να ισοφαρίσουν, ήρθε το 2-0 στο 65’ και εκεί πλέον άρχισαν να αγχώνονται. Ήταν φανερό ότι διαθέτουν περισσότερη ποιότητα και τα γκολ ήταν θέμα χρόνου, τελικά αυτό συνέβη αρχικά στο 77’ και έπειτα στο 84’ για τους γείτονες, οι οποίοι τουλάχιστον σώθηκαν με την ισοπαλία. Σήμερα το ματς με τους Ισλανδούς είναι «τελικός», αφού με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική η Τουρκία αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ουκρανία, σήμερα οφείλει να κερδίσει, προκειμένου να έχει ελπίδες κατάκτησης της κορυφής.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 2-2 για την Τουρκία κόντρα στη Λετονία στην πρεμιέρα του ομίλου.

Στατιστικό: Από 4/5 Over 2,5 και G/G προέρχεται η Τουρκία ανεξαρτήτως έδρας.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ U19

Μια αναμενόμενη ήττα υπέστη η Ισλανδία στην πρεμιέρα του ομίλου με 2-0 απ’ την οικοδέσποινα Ουκρανία. Πολύ «λίγοι» οι Ισλανδοί, δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν καμία απειλή προς τον αντίπαλο, περιορίστηκαν σε παθητικό παιχνίδι και στο φινάλε πήραν αυτό που άξιζαν, δηλαδή τίποτα. Είχαν μόλις 5 τελικές προσπάθειες (η μία εντός στόχου) και είδαν τον αντίπαλο να απειλεί 19 φορές και να σημαδεύει δύο φορές τα δοκάρια, ωστόσο άντεξαν μέχρι το 77’. Κάπου εκεί ήρθε το 1-0, ακολούθησε η αποβολή του Θορστέινσον και το 2-0 στο 82’ τελείωσε οριστικά το ματς. Όπως και η Τουρκία, έτσι και η Ισλανδία είναι υποχρεωμένη σήμερα να παίξει επιθετικά για να πάρει κάτι απ’ το παιχνίδι, ειδάλλως θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Οι Ισλανδοί, πάντως, έδειξαν προβληματικοί επιθετικά.

Προηγούμενο ματς: Ήττα 2-0 για την Ισλανδία στην πρεμιέρα του ομίλου κόντρα στην Ουκρανία.

Στατιστικό: Από 5/7 ήττες προέρχεται η Ισλανδία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.