--> Το $1 Million Red Spade Open επιστρέφει στην PokerStars
+67

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 26 / 09 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Το $1 Million Red Spade Open επιστρέφει στην PokerStars

Επιστρέφει έπειτα από ένα χρόνο απουσίας

To $1 εκατομμύριο guaranteed Red Spade Open επαναφέρει τον Δεκέμβριο η PokerStars, ένα τουρνουά που πέρσι δεν είχε διεξαχθεί.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Η PokerStars λάνσαρε το Red Spade Open έξι μήνες μετά την Black Friday το 2011 και ξεκίνησε ως ένα $55 buy-in τουρνουά με $1 εκατομμύριο guarantee και $200,000 έπαθλο για τον πρώτο. Από το 2011 και μετά διεξαγόταν κάθε χρόνο με εξαίρεση την περσινή σεζόν.

Αυτό που προσελκύει τα βλέμματα στο Red Spade Open είναι το μεγάλο guarantee με μόλις $55. Με αυτό το buy-in, το event πρέπει να πιάσει 20,000 entries μαζί με τα rebuys για να καλύψει το guarantee. Αλλά το σχετικά χαμηλό buy-in δεν είναι το μοναδικό δελεαστικό χαρακτηριστικό του.

Παράλληλα το τουρνουά προσφέρει bounties για τον αποκλεισμό οποιουδήποτε Team Pro ή μέλος της Team Online member με το κόκκινο μπαστούνι δίπλα στο όνομά τους. Τα bounties ξεκίνησαν από $100 αλλά αυξήθηκαν σε $250 το 2014 και $500 το 2015, όπου υπήρχαν πάνω από 50 bounties στο field. Επιπλέον λεπτομέρειες για το Red Spade Open αναμένονται σύντομα από την PokerStars.

Διάβασε επίσης

Νέο μέλος της PartyPoker ο Timofey Kuznetsov

Στην ομάδα της έναν από τους κορυφαίους Ρώσους παίκτες πόκερ τον Timofey “Trueteller” Kuznetsov πρόσθεσε η PartyPoker. Σε μια σημαντική προσθήκη...
Κορυφαία εταιρία