Τι απαντά η Νέα Σαλαμίνα για το “στημένο” ματς του Ιάκομπ

“Φωτιά” στο κυπριακό ποδόσφαιρο έβαλε ο Αλεξάντρου Ιάκομπ με τους ισχυρισμούς του για συμμετοχή του σε “στημένο ” παιχνίδι. Η υπόθεση, με βάση τα όσα είπε, αφορά ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε η Νέα Σαλαμίνα, που πήρε θέση για το ζήτημα μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Δημήτρη Λάζου.
Δείτε στο Betarades.gr όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος
O Ρουμάνος υποστήριξε πρόσφατα μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ότι είχε συμμετοχή σε “στημένο” αγώνα στην Κύπρο την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016! Το εν λόγω παιχνίδι ισχυρίζεται πως ήταν το Εθνικός Άχνας – Νέα Σαλαμίνα.
Ο Δημήτρης Λάζος τοποθετήθηκε για λογαριασμό της δεύτερης σε δηλώσεις του στον κυπριακό Super Sport FM, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει ανάμιξη σε ύποπτες δραστηριότητες και βρίσκεται στη διάθεση των αρχών.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας για το θέμα: «Δεν ασχολούμαστε δεν μας αφορά. Η αστυνομία έπρεπε να τον καλέσει να δώσει κατάθεση. Στηρίζουμε τις νομοθεσίες που είναι κατά των στημένων αγώνων. Δεν ασχολούμαστε δεν μας αφορά το θέμα, δεν έχουμε ρωτηθεί. Πρέπει να παίζονται καθαρά παιχνίδια και είμαστε στη διάθεση των αρχών».
Διάβασε επίσης


Με ημι-αυτόματο οφσάιντ το Μουντιάλ 2022 (video)


ΗΠΑ: Οι γυναίκες κατακτούν τον κόσμο του στοιχήματος


Διαγωνισμοί Betarades: Διεκδικείς 2.220€* το μήνα σε Tipster League & Discord!


Αλλάζει η φορολογία στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ


Eurobasket 2022: Μέσα στα φαβορί η Ελλάδα – Οι αποδόσεις


Πρέμιερ Λιγκ: Η “μάχη” για την παραμονή – Δείτε τις αποδόσεις


Χρυσή Μπάλα 2022: Ο Μπενζεμά και οι άλλοι


Betsson Quiz* για τον 1 χρόνο Betsson!


Τρελά κέρδη 47Κ€ έπιασε παίκτης με μακροχρόνια τριάδα Ρεάλ, Oυόριορς, Ραμς

