Ξεχωρίζουν για ακόμη μια ημέρα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα τα παιχνίδια από τα πρωταθλήματα Σκανδιναβίας και Λατινικής Αμερικής. Πάμε να εξετάσουμε τις πιο κύριες μεταβολές αποδόσεων, αλλά και το πως κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος στα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα.

Πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το Ολυμπίκ Σαφί – Σάλμι από την πρώτη κατηγορία του Μαρόκου, με το “διπλό” να έχει πτώση 48,6%, καθώς άνοιξε στο 7.00 και έχει κατεδαφιστεί στο 3.60.

Από το Μαρόκο στη Σουηδία και την αναμέτρηση Γκέτεμποργκ – Ντέγκερφορς. Πτώση παρουσιάζει και πάλι το “διπλό”, που άνοιξε στο 5.75 και πλέον έχει πέσει στο 4.75. 

Επιστρέφουμε στο Μαρόκο και αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι Γουιντάντ Καζαμπλάνκα – Ραμπάτ, όπου και εδώ το “διπλό” είναι το σημείο που υποχωρεί. Είχε αρχική τιμή 3.75 και τώρα έχει υποχωρήσει στο 3.10.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο από αυτά που δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη είναι το Γκέτεμποργκ – Ντέγκερφορς, που έχει συγκεντρώσει 22.364€ και το 58,01% έχει πέσει στον άσσο.

Ψηλά έχει φτάσει και ο αγώνας Άρσεναλ Σαραντί – Εστουδιάντες. 17.337€ έχει μαζέψει, με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Επόμενο στην σχετική κατάταξη είναι το παιχνίδι είναι το Χέλσινγκφορς – Ίλβες. Έχει συγκεντρώσει 16.051€ και εξ αυτών το 46,58% έχει πονταριστεί στο “διπλό”.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους για τα ματς σήμερα

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 16:15 και ενδέχεται να μεταβληθούν.