+30

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 29 / 06 / 2022

Σύγκριση των κορυφαίων bookmakers για στοίχημα στο NFL

Betarades 2020 καλύτερες στοιχηματικές NFL

Το Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο είναι ένα σπορ που έχει πάρα πολλούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πρωτάθλημα του NFL είναι μια διοργάνωση άκρως εμπορική. Αρκεί να αναφερθεί ότι το Super Bowl, δηλαδή ο τελικός του πρωταθλήματος, μαγνητίζει την προσοχή. Και φέτος λοιπόν, η δράση κορυφώνεται και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αγωνιστικά και στοιχηματικά. Παρά τις δυσκολίες, οι ομάδες παίζουν… ποδόσφαιρο και η αγωνία μέχρι το Super Bowl θα ανέβει στο κατακόρυφο. Το Betarades.gr πραγματοποίησε έρευνα για να βρει ποιός είναι ο κορυφαίος bookmaker για στοίχημα στο NFL.

Στην έρευνα συμμετείχαν οι εξής 16 στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και διεκδίκησαν τον τίτλο για τον καλύτερο bookmaker στο Γαλλικό Όπεν:

 • Vistabet
 • Sportingbet
 • Bwin
 • Bet365
 • Stoiximan
 • Betstars
 • Netbet
 • Winmasters
 • Goalbet
 • Betrebels
 • Championsbet
 • Pamestoixima.gr
 • Interwetten
 • Tipbet
 • Betshop

Τα κριτήρια που αναλύθηκαν για να διαπιστωθεί ποια είναι όντως η καλύτερη στοιχηματική για στοίχημα στο NFL ήταν οι αποδόσεις και η γκανιότα σε συγκεκριμένες αγορές για κάθε αγώνα. Αναζητήθηκαν αποδόσεις για το νικητή του αγώνα, για το χάντικαπ νίκης και για το συνολικό Over/Under. Επίσης, οι μπουκ κρίθηκαν και για το πλήθος των αγορών που προσέφεραν για κάθε ματς.

Οι αγώνες που εξετάστηκαν για να εντοπιστεί ο κορυφαίος bookmaker για στοίχημα στο NFL ήταν οι εξής: 

 • Νιου Γιορκ Τζάιαντς vs Φιλαδέλφεια Ιγκλς @23/10
 • Πίτσμπουργκ Στίλερς vs Τενεσί Τάιτανς @ 25/10
 • Καρολίνα Πάνθερς vs Νιου Όρλινς Σεντς @ 25/10

Υπενθύμιση ότι η έρευνα για τον καλύτερο bookmaker στο NFL πραγματοποιήθηκε το διάστημα 20 Οκτωβρίου 2020 μέχρι 21 Οκτωβρίου 2020 και από τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι αποδόσεις να έχουν τροποποιηθεί.

Κορυφαίος Bookmaker για στοίχημα στο NFL

Το στοίχημα στο Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο αποκτά όλο και περισσότερους φίλους με το πέρασμα των χρόνων. Το NFL είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα και οι παίκτες του στοιχήματος ψάχνουν ποιός είναι ο Κορυφαίος Bookmaker για στοίχημα στο NFL συνολικά. Η έρευνα του Betarades.gr είχε τα εξής αποτελέσματα:

#1: Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρέθηκε το Pamestoixima.gr. Η στοιχηματική τα πήγε πολύ καλά στις περισσότερες στοιχηματικές επιλογές για το NFL. Αρχικά, προσέφερε 22 επιλογές κατά μέσο όρο στους τρεις αγώνες που εξετάστηκαν. Ξεχώρισε βέβαια για τις αποδόσεις της στο νικητή του αγώνα, που είναι ίσως η πιο εμπορική αγορά. Εκεί ο μπουκ είχε μόλις 3.99% γκανιότα. Πολύ καλά τα πήγε και στο χάντικαπ πόντων, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 3.94% γκανιότα. Ήταν επίσης στην πρώτη τριάδα και στο συνολικό Over/Under!

#2: Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται η Netbet. Ο bookmaker έκανε τη διαφορά καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε δύο κατηγορίες. Συγκεκριμένα, στις αποδόσεις για το χάντικαπ πόντων (3.65% γκανιότα) και στο συνολικό Over/Under (3.64%). Υστέρησε λίγο στον αριθμό των αγορών και στις αποδόσεις για το νικητή του αγώνα, όμως η παρουσία της στις δύο κατηγορίες που αναφέρθηκαν ήταν αρκετή για να της χαρίσει το δεύτερο σκαλί του βάθρου.

#3: Την τρίτη θέση της κατάταξης κατέλαβε η Winmasters. Η εν λόγω στοιχηματική δεν κατέλαβε κάπουτην κορυφή, όμως είχε συνολικά μια καλή παρουσία. Για παράδειγμα, έφτασε στην τρίτη θέση στο χάντικαπ πόντων, και στην δεύτερη στο Over/Under. Συνεπώς, πήρε αρκετούς πόντους από αυτά τα πλεονεκτήματα και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, τερματίζοντας τρίτη.

Οι καλύτερες στο πλήθος αγορών

Όπως είναι λογικό, οι παίκτες του στοιχήματος αναζητούν τις ιστοσελίδες που παρέχουν τις περισσότερες στοιχηματικές επιλογές για τα ματς που τους ενδιαφέρουν. Το στοίχημα άλλωστε, είναι διασκέδαση, και το κοινό αναζητά ακόμη και τις πιο… περίεργες αγορές. Έτσι, το πλήθος των αγορών δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί κριτήριο για το ποιός είναι ο κορυφαίος bookmaker για στοίχημα στο NFL. Η έρευνα του Betarades.gr σε αυτό το κομμάτι είχε τα εξής αποτελέσματα:

Θέση Bookmaker # αγορών
1 Bet365 81
2 Championsbet 44
3 Interwetten 32

Η Bet365 αναδείχθηκε η κορυφαία στοιχηματική στο πλήθος των αγορών. Και στα τρία παιχνίδια που μελετήθηκαν, η ιστοσελίδα προσέφερε πάνω από 80 στοιχήματα στα μέλη της. Και συγκεκριμένα 81 σε κάθε αγώνα. Αυτό ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρωτιά.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, βρέθηκε η Championsbet. Η εν λόγω στοιχηματική είχε 40+ αγορές σε κάθε ματς που εξετάστηκε και συγκεκριμένα 44 επιλογές σε κάθε ένα από τα τρία ματς.

Την τρίτη θέση εδώ κατέλαβε η Interwetten. Ο μπουκ παρείχε κατά μέσο όρο 32 στοιχηματικές επιλογές στα ματς της έρευνας. Και εδώ, σε κάθε παιχνίδι ήταν ίδιος ο αριθμός των αγορών, και συγκεκριμένα 32.

Οι καλύτερες στις Αποδόσεις για Νικητή Αγώνα

Ίσως  η πιο εμπορική αγορά σε κάθε σπορ, είναι αυτή για το νικητή του αγώνα. Συνεπώς, και στο NFL οι αποδόσεις σε αυτές τις επιλογές είναι πολύ σημαντικές για τους παίκτες. Οι bookmakers που ξεχώρισαν στην έρευνα του Betarades.gr ήταν αυτοί:

Θέση Bookmaker Γκανιότα
1 Pamestoixima.gr 3.99%
2 Betrebels 4.01%
3 Stoiximan 4.07%

Πρώτη στοιχηματική ανάμεσα στις καλύτερες στις αποδόσεις για νικητή αγώνα ήταν το Pamestoixima.gr. Η ιστοσελίδα είχε κατά μέσο όρο 3.99% γκανιότα στις αποδόσεις για τα σημεία 1/2. Ειδικά για τον αγώνα Καρολίνα Πάνθερς vs Νιου Όρλινς Σεντς, η γκανιότα ήταν στο 3.84% και έδωσε την πρώτη θέση σε αυτό το ματς στον εν λόγω μπουκ.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Betrebels. Το στοιχηματικό site είχε επίσης χαμηλή γκανιότα κατά μέσο όρο στο νικητή αγώνα, με το 4.01% να της χαρίζει το «αργυρό μετάλλιο». Κατέλαβε την πρώτη θέση μεμονωμένα στον αγώνα Πίτσμπουργκ Στίλερς vs Τενεσί Τάιτανς, με 3.89% γκανιότα στο 1/2.

Την τριάδα σε αυτήν την κατηγορία κλείνει η Stoiximan. Ο bookmaker πήρε τον πιο καλό βαθμό στο ματς Καρολίνα Πάνθερς vs Νιου Όρλινς Σεντς, όπου βγήκε τρίτη. Εκεί η γκανιότα ήταν στο 4.32%. Συνολικά, κατά μέσο όρο η ιστοσελίδα είχε 4.07% γκανιότα στο νικητή αγώνα, που της έδωσε την τρίτη θέση.

Οι καλύτερες στις Αποδόσεις για το Χάντικαπ Πόντων

Εκτός από το νικητή του αγώνα, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι αγορές για το χάντικαπ πόντων με το οποίο θα επικρατήσει κάποια ομάδα. Και αυτό αποτελεί κάτι που ψάχνουν πολύ οι παίκτες. Οι στοιχηματικές που διακρίθηκαν με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε το Betarades.gr ήταν οι παρακάτω:

Θέση Bookmaker Γκανιότα
1 Netbet 3.65%
2 Pamestoixima.gr 3.94%
3 Winmasters 4.01%

Στην κορυφή για τις καλύτερες στις αποδόσεις για το χάντικαπ πόντων εντοπίζεται η Netbet. Η ιστοσελίδα τα πήγε πολύ καλά σε αυτήν τη διάσημη αγορά, με μέσο όρο 3.65% γκανιότα στα τρία ματς που εξετάστηκαν. Μάλιστα, στα δύο από τα τρία παιχνίδια κατέλαβε την πρώτη θέση: στο Πίτσμπουργκ Στίλερς vs Τενεσί Τάιτανς και στο Καρολίνα Πάνθερς vs Νιου Όρλινς Σεντς.

Δεύτερο εδώ αναδείχθηκε το Pamestoixima.gr. Ο μπουκ πήρε τη δεύτερη θέση στους αγώνες Πίτσμπουργκ Στίλερς vs Τενεσί Τάιτανς και στο Καρολίνα Πάνθερς vs Νιου Όρλινς Σεντς. Συνολικά, ο μέσος όρος της γκανιότας του στο χάντικαπ πόντων ήταν στο 3.94%.

Η τρίτη θέση σε αυτήν την κατηγορία ανήκει στη Winmasters. Η γκανιότα της κατά μέσο όρο ήταν στο 4.01% και βρέθηκε στην τρίτη θέση και στα τρία επιμέρους παιχνίδια που μελετήθηκαν.

Οι καλύτερες στις Αποδόσεις για το συνολικό Over/Under

Το Over/Under δεν είναι… ιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Και στα υπόλιπα σπορ, όπως το American Football, αυτή η αγορά υπάρχει και κερδίζει και εδώ την προσοχή του κοινού. Έτσι, το Betarades.gr την συμπεριέλαβε στην έρευνα για το ποιός ποιός είναι ο κορυφαίος bookmaker για στοίχημα στο NFL. Η κατάταξη εδώ είναι η εξής:

Θέση Bookmaker Γκανιότα
1 Netbet 3.64%
2 Winmasters 3.91%
3 Pamestoixima.gr 4.18%

Στην πρώτη θέση για τις καλύτερες στις αποδόσεις για το συνολικό Over/Under φιγουράρει η Netbet. Με μόλις 3.64% γκανιότα κατά μέσο όρο κατέλαβε την πρώτη θέση σε δύο από τα τρία ματς που εξετάστηκαν.

Δεύτερη είναι η Winmasters, με μέση γκανιότα 3.91%. Ήταν μάλιστα πρώτη μαζί με τη Netbet στον αγώνα Καρολίνα Πάνθερς vs Νιου Όρλινς Σεντς.

Τρίτη θέση στην κατηγορία για το Pamestoixima.gr. Η ιστοσελίδα είχε μέση γκανιότα στο Over/Under 4.18%. Κορυφαία παρουσία του εδώ ήταν η δεύτερη θέση στο Καρολίνα Πάνθερς vs Νιου Όρλινς Σεντς.

Επίλογος

Όπως έγινε φανερό από την παραπάνω ανάλυση, ο κορυφαίος bookmaker για στοίχημα στο NFL είναι το Pamestoixima.gr. Η ιστοσελίδα πήρε τους πιο πολλούς πόντους από τις αποδόσεις της στο νικητή του αγώνα. Βέβαια τα πήγε καλά και στις υπόλοιπες στοιχηματικές αγορές που ερευνήθηκαν. Ακολουθεί με καλές επιδόσεις και η Netbet, που εξεχώρισε στο χάντικαπ πόντων. Το τρίτο σκαλί του βάθρου ανήκει στη Winmasters, που έκανε καλή δουλειά στις περισσότερες επιλογές, και ξεχώρισε για τις αποδόσεις της Over/Under.

Βέβαια, υπήρχαν ιστοσελίδες που είχαν ελλείψεις σε πολλές επιλογές. Αυτό αποτελεί ένα αντικείμενο εξέτασης εκ μέρους τους και μπορούν να βελτιωθούν σε αυτό. Το NFL έχει όλο και περισσότερους φίλους στο στοίχημα και δεν πρέπει να παραμελείται.

Εκτός αυτών, να σημειωθεί ότι υπήρξαν και στοιχηματικές που ήταν καλές, και μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες στο μέλλον. Η Betrebels, η Bwin, η Sportingbet και η Vistabet για παράδειγμα, ήδη ήταν από τις κορυφαίες σε πολλές κατηγορίες.

Υπενθύμιση ότι η έρευνα για τον καλύτερο bookmaker στο NFL πραγματοποιήθηκε το διάστημα 20 Οκτωβρίου 2020 μέχρι 21 Οκτωβρίου 2020 και από τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι αποδόσεις να έχουν τροποποιηθεί.

Διάβασε επίσης

ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ – ΤΣΙΝΤΙΑ

Μπαράζ παραμονής/ανόδου για την Α’ Ρουμανίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που το συνολικό...
Σούπερ Λιγκ

Αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ

Βρείτε στο Betarades.gr τα αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2021-2022. Στον παρακάτω πίνακα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε...