+190

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 10 / 2021

Σύγκριση των κορυφαίων bookmakers για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν

Betarades στοιχηματικές grand slam

Ένα από τα πιο διάσημα τουρνουά τένις στον κόσμο είναι το Γαλλικό Όπεν. Ή αλλιώς, το Ρολάν Γκαρός! Πρόκειται για μια διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο στο Παρίσι και μαγνητίζει την προσοχή τόσο των φίλων του αθλήματος, όσο και των φίλων του στοιχήματος. Φέτος, το τουρνουά πέρασε… δύσκολα, αφού αρχικά αναβλήθηκε και αργότερα προγραμματίστηκε σε διαφορετική ημερομηνία. Επίσης, αυτό είχε ως συνέπεια η θερμοκρασία να είναι πιο χαμηλή. Πολλοί παίκτες δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στο Ρολάν Γκαρός τη φετινή χρονιά. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια από τις πιο σπουδαίες διοργανώσεις στο τένις, ενώ φέτος γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Το Betarades.gr πραγματοποίησε έρευνα για να βρει ποιός είναι ο κορυφαίος bookmaker για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν.

Στην έρευνα συμμετείχαν οι εξής 16 στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και διεκδίκησαν τον τίτλο για τον καλύτερο bookmaker στο Γαλλικό Όπεν:

 • Vistabet
 • Sportingbet
 • Bwin
 • Bet365
 • Stoiximan
 • Betstars
 • Netbet
 • Winmasters
 • Goalbet
 • Betrebels
 • Championsbet
 • Pamestoixima.gr
 • Interwetten
 • Tipbet
 • Betshop

Τα κριτήρια που αναλύθηκαν για να διαπιστωθεί ποια είναι όντως η καλύτερη στοιχηματική για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν ήταν οι αποδόσεις και η γκανιότα σε συγκεκριμένες αγορές για κάθε αγώνα. Αναζητήθηκαν αποδόσεις για μακροχρόνια στοιχήματα για το νικητή του τουρνουά σε άνδρες και γυναίκες, για το νικητή σε επιμέρους αγώνες, για το χάντικαπ στα γκέιμ, για το χάντικαπ στα σετ, για τα συνολικά γκέιμ του αγώνα, για το νικητή του πρώτου σετ.

Οι αγώνες που εξετάστηκαν στους άνδρες ήταν οι Σαποβάλοφ – Σίμον και Μπαρέρε – Ντιμίτροφ. Στις γυναίκες τα δεδομένα συλλέχθηκαν από τα ματς Σαμπαλένκα – Πεγκούλα και Παρμεντιέ – Κουντερμέτοβα.

Υπενθύμιση ότι η έρευνα για τον καλύτερο bookmaker στο Γαλλικό Όπεν πραγματοποιήθηκε το διάστημα 17 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2020 και από τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι αποδόσεις να έχουν τροποποιηθεί.

Κορυφαίος Bookmaker για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν

Το στοίχημα στο τένις γενικά έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Σε αυτήν την κατηγορία συγκαταλέγεται και το Γαλλικό Όπεν. Είναι λογικό το κοινό να αναζητά ποιός είναι ο Κορυφαίος Bookmaker για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν συνολικά. Δηλαδή ποιός έχει την πιο δυνατή παρουσία στις επιμέρους αγορές. Η έρευνα του Betarades.gr είχε τα εξής αποτελέσματα:

#1: Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρέθηκε η Stoiximan. Η στοιχηματική τα πήγε πολύ καλά στις περισσότερες στοιχηματικές επιλογές για το Γαλλικό Όπεν. Αρχικά, προσέφερε 80 επιλογές για το νικητή του τουρνουά στους άνδρες, και 81 για τη νικήτρια στις γυναίκες. Έτσι, με αυτές τις επιδόσεις πήρε την πρώτη θέση και στις δύο σχετικές λίστες. Επιπλέον, η Stoiximan είχε από τις καλύτερες επιδόσεις στα ματς ανδρών και γυναικών. Χαρακτηριστικά, ήταν η καλύτερη στους άνδρες, στην αγορά για χάντικαπ σετ, είχε μόλις 6.58% γκανιότα. Το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες ήταν στο 7.21%, καθιστώντας ξανά την κορυφαία σε αυτό το κομμάτι.

#2: Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται η Betrebels. Η εν λόγω στοιχηματική προσέφερε 79 άνδρες τενίστες, και 72 γυναίκες τενίστριες για τα μακροχρόνια στοιχήματα των νικητών των τουρνουά. Ειδικά στους άνδρες, έκανε τη διαφορά στην αγορά για τα συνολικά γκέιμ του αγώνα. Συγκεκριμένα, κατέλαβε την πρώτη θέση σε αυτήν την κατηγορία με γκανιότα 4.99%. Τα πήγε καλά και στις υπόλοιπες αγορές της έρευνας.

#3: Την τρίτη θέση της κατάταξης κατέλαβε η Winmasters. Η στοιχηματική εταιρία δεν ήταν από τις κορυφαίες στο πλήθος των αθλητών που έδινε για να κερδίσουν το τουρνουά. Ωστόσο, κάλυψε το χαμένο έδαφος με τις αποδόσεις της στις υπόλοιπες επιλογές. Για παράδειγμα, σε άνδρες και γυναίκες, βγήκε πρώτη όσον αφορά τις αποδόσεις στο νικητή του αγώνα. Στο ανδρικό η γκανιότα ήταν το 4.33% και στο γυναικείο στο 4.07%. Από εκεί και πέρα, κατέγραψε καλά νούμερα και στις άλλες επιλογές.

Κορυφαίος Bookmaker για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν Ανδρών

Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες του στοιχήματος να βρίσκουν τις στοιχηματικές με τις καλύτερες αποδόσεις και την πιο χαμηλή γκανιότα. Έτσι, το παιχνίδι γίνεται υπό πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για τους ίδιους. Συνεπώς, και στο Ρολάν Γκαρός Ανδρών οι παίκτες του στοιχήματος ψάχνουν ποιοί είναι οι κορυφαίοι bookmakers σε αυτό το κομμάτι. Η κατάταξη, σύμφωνα με την έρευνα του Betarades.gr, είναι η παρακάτω:

Θέση Bookmaker Πόντοι
1 Stoiximan 136
2 Betrebels 127
3 Betshop 125

Η Stoiximan αναδείχθηκε η καλύτερη στοιχηματική για το Γαλλικό Όπεν Ανδρών. Όπως αναφέρθηκε, ήταν καλύτερη από τις υπόλοιπες στην αγορά για το χάντικαπ σετ, με γκανιότα 6.58%. Επιπλέον, ήταν στο Top-5 σε όλες τις άλλες αγορές που εξετάστηκαν.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Betrebels. Τους περισσότερους πόντους τους πήρε από την αγορά για τα συνολικά γκέιμ του αγώνα. Εδώ βγήκε πρώτη με τη γκανιότα να φτάνει το 4.99%. Από εκεί και πέρα, ήταν δυνατή στα χάντικαπ σετ, όπου βγήκε δεύτερη. Αλλά και στα χάντικαπ γκέιμ, όπου βγήκε τέταρτη.

Την τριάδα κλείνει για το στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν Ανδρών κλείνει η Betshop. Η εν λόγω εταιρία αναδείχθηκε κορυφαία στην επιλογή για τα χάντικαπ στα γκέιμ. Η γκανιότα της εκεί ήταν στο 5.19%. Όμως, δεν έμεινε εκεί, αλλά ήταν στην κορυφή και στο νικητή του πρώτου σετ, με γκανιότα 5.70%.

Κορυφαίος Bookmaker για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν Γυναικών

Όπως και στους άνδρες, έτσι και στις γυναίκες είναι καίριο να έχουν οι στοιχηματικές χαμηλή γκανιότα. Δηλαδή οι παίκτες αναζητούν και εδώ τις αποδόσεις που τους συμφέρουν περισσότερο. Και το τουρνουά των γυναικών άλλωστε, έχει πολλούς φίλους και αγωνιστικά, και στοιχηματικά. Οι bookmakers που ξεχώρισαν στην έρευνα του Betarades.gr ήταν αυτοί:

Θέση Bookmaker Πόντοι
1 Stoiximan 138
2 Betshop, Betrebels, Winmasters 121
3 Netbet 113

Η Stoiximan λοιπόν, ήταν η κορυφαία στοιχηματική και στο γυναικείο τουρνουά. Η πρωτιά της και εδώ, στην αγορά για τα χάντικαπ σετ, της έδωσε τους περισσότερους πόντους. Η γκανιότα στη συγκεκριμένη στοιχηματική σε αυτήν την επιλογή ήταν στο 7.21%.

Στη δεύτερη θέση υπήρξε τριπλή ισοβαθμία, ανάμεσα σε Betshop, Betrebels και Winmasters. η Betshop ξεχώρισε με την πρωτιά στα χάντικαπ γκέιμ, με γκανιότα 4.99%. Βγήκε επίσης πρώτη στα συνολικά γκέιμ με γκανιότα 4.95%. Η Betrebels δεν ήταν στην κορυφή σε κάποια κατηγορία, αλλά είχε καλή παρουσία σε όλες τις αγορές. Όπως π.χ. στα συνολικά γκέιμ, όπου βγήκε δεύτερη με γκανιότα 5.90%. Η Winmasters με τη σειρά της, ήταν μόνη στην κορυφή στις αποδόσεις για τη νικήτρια του αγώνα, με γκανιότα 4.07%.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης εντοπίζεται η Netbet. Αυτή η στοιχηματική επίσης δεν βγήκε κάπου πρώτη, αλλά είχε συνολικά χαμηλή γκανιότα στις περισσότερες επιλογές. Για παράδειγμα, ήταν τρίτη στα χάντικαπ γκέιμ με γκανιότα 5.98%.

Επίλογος

Όπως έγινε φανερό από την παραπάνω ανάλυση, ο κορυφαίος bookmaker για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν είναι η Stoiximan. Η εταιρία είχε τις περισσότερες επιλογές στα μακροχρόνια, σε άνδρες και γυναίκες, και η γκανιότα της ήταν χαμηλή στις στοιχηματικές αγορές που ερευνήθηκαν. Ακολουθεί με καλές επιδόσεις και η Betrebels, που επίσης είχε καλή παρουσία σε άνδρες και γυναίκες. Το τρίτο σκαλί του βάθρου ανήκει στη Winmasters, που έκανε καλή δουλειά στις περισσότερες επιλογές, και ξεχώρισε για τις αποδόσεις της στους νικητές/νικήτριες των αγώνων.

Βέβαια, υπήρχαν εταιρίες που είχαν ελλείψεις σε πολλές επιλογές. Αυτό αποτελεί ένα αντικείμενο εξέτασης εκ μέρους τους και μπορούν να βελτιωθούν σε αυτό. Το τένις έχει όλο και περισσότερους φίλους στο στοίχημα και δεν πρέπει να παραμελείται.

Εκτός αυτών, να σημειωθεί ότι υπήρξαν και στοιχηματικές που ήταν καλές, και μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες στο μέλλον. Η Betshop και η Netbet για παράδειγμα, ήδη ήταν από τις κορυφαίες σε πολλές κατηγορίες.

Υπενθύμιση ότι η έρευνα για το ποιός είναι ο κορυφαίος bookmaker για στοίχημα στο Γαλλικό Όπεν πραγματοποιήθηκε το διάστημα 17 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2020 και από τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι αποδόσεις να έχουν τροποποιηθεί.

Διάβασε επίσης

Σούπερ Λιγκ

Αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ

Βρείτε στο Betarades.gr τα αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2021-2022. Στον παρακάτω πίνακα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε...
Κοπεγχάγη ΠΑΟΚ

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες

Δείτε τις ενδεκάδες Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κοπεγχάγη στις 19:45 σε παιχνίδι που...

NBA: Μια ματιά στα ρόστερ

Καλησπέρα friends και καλή αρχή να έχουμε! Πάμε να δούμε λίγο τι έκαναν οι ομάδες πέρυσι και τους παίκτες...
champions league

Ενδεκάδες Champions League

Δείτε αναλυτικά τις ενδεκάδες Champions League. Η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη (20/10). Η δράση...