Μια κίνηση με ενδιαφέρον σημειώθηκε στον κόσμο του πόκερ. Το δημοφιλές παιχνίδι έχει αποκτήσει πλέον Συμβούλιο Ακεραιότητας, το οποίο δημιουργήθηκε από το GGPoker.

Tο Συμβούλιο όχι μόνο θα εξετάζει διαδικτυακές ενέργειες. Αλλά θα επιχειρήσει να συνεργαστεί και με οργανισμούς πόκερ και υπεύθυνους τουρνουά σε μια προσπάθεια να εξαλείψει τις περιπτώσεις απάτης.

Δύο από τα μέλη του είναι από το GGPoker, ο Τζέισον Κουν και ο Φέντορ Χολτζ. Το LearnWPT του World Poker Tour εκπροσωπείται από τον Άντριου Λιχτενμπέργκερ. Ο Σεθ Ντέιβις και ο Νικ Πετράντζελο συμπληρώνουν την πεντάδα.

Ποια θα είναι η δράση του

Το Συμβούλιο Ακεραιότητας Πόκερ θα διερευνεί θέματα κατά περίπτωση. Δεν αναφέρθηκε, αλλά θεωρείται ότι αυτή τη στιγμή θα λειτουργεί μόνο στην πλατφόρμα του GGPoker.

Στο στόχαστρο είναι ενέργειες όπως η βοήθεια παικτών σε πραγματικό χρόνο (RTAs). Στη συνέχεια, το Συμβούλιο θα εκδίδει αποφάσεις που θα είναι δεσμευτικές για το GGPoker. Οι τιμωρίες αναμένεται να κυμαίνονται από απλή προειδοποίηση έως αποπομπή και κατάσχεση χρημάτων.

Μέσα στις σκέψεις των υπευθύνων είναι να προτείνει σε μεγάλους διαδικτυακούς ιστότοπους πόκερ και τουρνουά να επεκταθούν και εκεί οι αποφάσεις του.

Δηλαδή, αν ένας παίκτης αποκλειστεί από το GGPoker, τότε να ισχύει το ίδιο, για παράδειγμα, και για το WSOP και το WPT. Αν υπάρξει υποστήριξη, ο παίκτης ουσιαστικά θα βρεθεί σε μαύρη λίστα του πόκερ.