--> Στροφή στην καριέρα της κάνει η κορυφαία παίκτρια πόκερ Βανέσα Σελμπστ
+3

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 10 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Στροφή στην καριέρα της κάνει η κορυφαία παίκτρια πόκερ Βανέσα Σελμπστ

Τα έπαθλα της από το πόκερ αγγίζουν τα $11.9εκατ

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την ανακοίνωση της απόσυρσης της από το πόκερ, αλλά και την PokerStars, με τη Βανέσα Σελμπστ να ανακοινώνει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Αναμφίβολα η Βανέσα Σελμπστ είναι η κορυφαία παίκτρια πόκερ, με έπαθλα που αγγίζουν τα  $11.9εκατ. σε περίπου 12 χρόνια. Η ίδια λίγες ημέρες πριν ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο του πόκερ, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της, «Ο πιο προφανής λόγος της απόσυρσης μου είναι πως μετά την Μαύρη Παρασκευή για να μπορεί κάποιος να ασχοληθεί επαγγελματικά θα έπρεπε να μετακομίσει έξω από την χώρα (Η.Π.Α.) και να ταξιδεύει στο 90% του χρόνου. Δεν νιώθω καλά να προωθώ το πόκερ ως εκπρόσωπος εταιρείας πια, καθώς δεν μπορώ να λέω στους ερασιτέχνες πως να παίζουν από τη στιγμή που δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια. Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα σταθερό σπίτι και μία οικογένεια, τα συνεχόμενα ταξίδια ωστόσο δεν το επέτρεπαν».

Η ίδια μπορεί να άφησε το πόκερ ωστόσο αποκάλυψε πως πλέον εργάζεται στο Bridgewater Associates, όπου θα ασχοληθεί με το αντισταθμιστικό αμοιβαίο κεφάλαιo υψηλού κινδύνου (hedge fund), που μπορούν να ενσωματώνουν μια ευρύτερη γκάμα επενδύσεων και χρηματοοικονομικών προϊόντων σε σχέση με άλλα επενδυτικά μοντέλα.

Διάβασε επίσης

Νέο μέλος της PartyPoker ο Timofey Kuznetsov

Στην ομάδα της έναν από τους κορυφαίους Ρώσους παίκτες πόκερ τον Timofey “Trueteller” Kuznetsov πρόσθεσε η PartyPoker. Σε μια σημαντική προσθήκη...
Κορυφαία εταιρία