Stoiximan: Πλήθος αγορών στο Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (09/01)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον είναι προγραμματισμένο για την 20η αγωνιστική της Λα Λίγκα στις 22:00 σήμερα (09/01), με τη Βιγιαρεάλ να φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η στοιχιμαν προσφέρει όλα τα ματς του ισπανικού πρωταθλήματος και όχι μόνο με πλήθος επιλογών!

Τον αναπάντεχο αποκλεισμό από το Κόπα ντελ Ρέι δέχτηκε η Βιγιαρεάλ, μάλιστα από τη Σπόρτινγκ Χιχόν που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, καθώς ηττήθηκε με 2-1. Πιο μπροστά, στον πιο πρόσφατο αγώνα της για το πρωτάθλημα κέρδισε με άνεση τη Λεβάντε με το ευρύ 5-0. Μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -2 από την εξάδα.

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες έκανε στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, καθώς νίκησε εντός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0. Έπειτα από αυτό, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό θέμα κόντρα στη Ράγιο Μαχαδαόντα σε ματς για το κύπελλο Ισπανίας, την οποία και συνέτριψε με 0-5 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στη Λα Λίγκα, καλείται να καλύψει μεγάλο έδαφος αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο.

Πληθώρα αγορών διαθέτει στην πλατφόρμα της η Stoiximan για την αναμέτρηση. Ο άσσος της Βιγιαρεάλ βρίσκεται στο 2.85, το διπλό πληρώνει 2.78 και η ισοπαλία στο 3.45.

Δείτε όλες τις αποδόσεις και τις αγορές για το Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης εδώ

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ