Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (29.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Και πάλι προς τη Λατινική Αμερική και το Κόπα Λιμπερταδόρες στρέφονται τα βλέμματα όσον αφορά τους αγώνες στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (29/06). Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Μεγάλη μάχη στο Λίνιερς

Πρώτος νοκ άουτ αγώνας για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ της Βέλεζ και της Ρίβερ, με τους γηπεδούχους να περιμένουν πως και πως το ματς εδώ και εβδομάδες. Ντεμπουτάρει για τη Βέλεζ ο νέος φορ Μπόου, δεν αλλάζει πολλά στο αρχικό του σχήμα ο Γκαγιάρδο για την Ρίβερ.

“Εμφύλιος” στην Κόρδοβα

Το ματς της χρονιάς (μέχρι τη ρεβάνς) απόψε στην Κόρδοβα για Ταγιέρες και Κολόν Σάντα Φε. Ευκαιρία διάκρισης και ανάκτησης αυτοπεποίθησης για αμφότερες τις ομάδες, που προέρχονται από άσχημο σερί στα εγχώρια, ενώ η Κολόν αποδυναμώθηκε αισθητά στο μεταγραφικό παζάρι.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι στην Ασουνσιόν

Πρώτος αγώνας της σειράς για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Σέρο Πορτένιο και την Παλμέιρας. Τον πρώτο λόγο έχουν ξεκάθαρα οι φιλοξενούμενοι, λόγω ποιότητας και εμπειρίας στη διοργάνωση.

Για την αντίδραση στην Τολίμα

Η Ντεπόρτες Τολίμα υποδέχεται τη Φλαμένγκο για το πρώτο ματς της σειράς στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι καλούνται να αλλάξουν ψυχολογία μετά από την απώλεια του πρωταθλήματος, απέναντι στους φιλοξενούμενους που πρέπει να βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν τις πολλές απουσίες.

Με απουσίες οι Βραζιλιάνες

Τρία παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της νοκ-άουτ φάσης για το Κόπα Σουδαμερικάνα. Η Σεαρά και η Σάντος ταξίδεψαν σε Βολιβία και Βενεζουέλα αντίστοιχα, για να αντιμετωπίσουν τις Δε Στρόνγκεστ και Ντεπορτίβο Τάτσιρα, αλλά με σημαντικές απουσίες στην αποστολή, Επίσης, η Ντεπορτίβο Κάλι υποδέχεται τη Μέλγαρ.

Εμβόλιμη στο MLS

Με 7 παιχνίδια ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής στο MLS με τους πρωτοπόρους των δύο περιφερειών στο “μενού”. Στο Σικάγο ταξιδεύει η Φιλαδέλφια που προσπέρασε 1η στην Ανατολή, ενώ η καλύτερη ομάδα της λίγκας, το Λος Άντζελες, υποδέχεται το Ντάλας για να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην εξασφάλιση της απευθείας πρόκρισης στο δεύτερο γύρο των playoffs.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Νοκ-άουτ προημιτελικοι

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Suomen Cup στη Φινλανδία. Η Ίντερ Τούρκου υποδέχεται την Ελσίνκι και η Χάκα την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Κουόπιο. Επίσης, η Πάλοκερχο-35 υποδέχεται την ουραγό της Βεϊκάουσλιίγκα, Χέλσινγκφορς.

Με την παράδοση η Φλόρα

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Εσθονίας. Η Ταμέκα υποδέχεται την Τρανς Νάρβα και η Λίζιον την Πάιντε, στις 18:00 η Φλόρα αντιμετωπίζει την Βάπρους “τρέχοντας” μία σπουδαία παράδοση στις μεταξύ τους μάχες.

Βρες τους αγώνες της ημέρας στη σπορτινγκμπετ με πολλά ειδικά στοιχήματα!