Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (28.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (28/06) έρχονται από Σουηδία στην Ευρώπη και το Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα στη Λ. Αμερική. Πάμε να τσεκάρουμε τα κυριότερα ματς σήμερα παρακάτω.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοίγει τη διαφορά η Χάλμσταντ

Τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν απόψε (20:00) την 11η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Η πρωτοπόρος Χάλμσταντ υποδέχεται την Τρέλεμποργκ, κόντρα στην οποία έχει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της. Στις υπόλοιπες δυο αναμετρήσεις έχουμε μάχες στην ουρά της κατάταξης, με τη Γιόνσεπινγκ να φιλοξενεί την Έργκριτε και την Νόρμπι να αντιμετωπίζει εντός την Έστερσουντ.

Ξεκίνημα για τους “16” στο Λιμπερταδόρες

Με τρία παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι ξεκινάει η φάση των “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Έμελεκ που έχει να δώσει επίσημο ματς περίπου έναν μήνα φιλοξενεί την πιο ποιοτική Ατλέτικο Μινέιρο. Λίγο αργότερα, η Κορίνθιανς υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς, με τις δύο ομάδες να έχουν διασταυρωθεί και στη φάση των ομίλων, και η Ατλέτικο Παραναένσε κοντράρεται εντός έδρας με την Κλαμπ Λιμπερτάδ Ασουνσιόν.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Δράση στο Σουνταμερικάνα

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το κουπόνι της Τρίτης για το Κόπα Σουνταμερικάνα, με αρχή για τη φάση των “16”. Νασιονάλ και Ουνιόν Σάντα Φε κοντράρονται, ενώ πιο μετά η Κόλο Κόλο υποδέχεται την Ιντερνασιονάλ.

Δες betsson κριτικες από παίκτες εδώ!