Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (28.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ένα είναι το ματς που ξεχωρίζει με διαφορά στο κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (28/05), κι αυτό είναι ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, δράση υπάρχει και σε άλλες διοργανώσεις ανά την Ευρώπη, αλλά και στη Λ. Αμερική. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας παρακάτω.

Τα βλέμματα στο Παρίσι

Όλη η προσοχή στρέφεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο Σταντ Ντε Φρανς του Παρισιού. Χωρίς απουσίες οι Μαδριλένοι, θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ενώ ο Κλοπ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον κομβικό μέσο Τιάγκο, που είχε θέμα τραυματισμού. Από 20.000 εισιτήρια πήραν οι δύο ομάδες.

Το Προγνωστικό για το Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Δύο αναμετρήσεις χωρίς κίνητρο

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 42ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Αμορεμπιέτα που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, υποδέχεται την εκτός εξάδας Πονφεραδίνα, ενώ η Λούγο φιλοξενεί τη Μάλαγα, με τις δύο ομάδες να έχουν σώσει τη χρονιά με την επίτευξη της παραμονής.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικός στο “Γουέμπλεϊ”

Μάνσφιλντ και Πορτ Βέιλ κοντράρονται στον τελικό των πλέι οφ ανόδου από τη Λιγκ 2 στη Λιγκ 1 Αγγλίας, που θα γίνει στο ουδέτερο “Γουέμπλεϊ”. Με απουσίες παρατάσσονται και οι δύο ομάδες, που δεν διάθετουν μεγάλη εμπειρία για τη διαδικασία αυτή, σε ματς που κρίνεται ως αμφίρροπο.

Το ενδιαφέρον στο Ντράμεν

Δύο παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 9η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Στρέμσγκουντσετ η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία το τελευταίο διάστημα φιλοξενεί στο “Μαρίενλιστ” του Ντράμεν τη Βίκινγκ. Επίσης, η νεοφώτιστη ΧαμΚαμ που δεν έχει χάσει για έξι ματς υποδέχεται την Οντ.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Χάκεν

Τρία παιχνίδια ανοίγουν σήμερα το πρόγραμμα για τη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Σουηδίας. Στις 16:00 ανοίγουν σέντρα τα ματς Γκέτεμποργκ – Σούντσβαλ και Μιάλμπι – Κάλμαρ. Δυο ώρες αργότερα, η Χάκεν υποδέχεται τη Σίριους, με την ψυχολογία της να είναι στα ύψη, ερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Κυρίως πιάτο στη Β Σουηδίας

Για τη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Σουηδίας, διεξάγονται σήμερα πέντε παιχνίδια. Στις 14:00 έχουμε σέντρα στο Μπράγκε – Νόρμπι και στο Τρέλεμποργκ – Λαντσκρόνα, ενώ δυο ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια Βαστέρας – Χάλμσταντ, Έστερ – Γιόνσεπινγκ και Εσκιλστούνα – Έστερσουντ.

Δράση στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας

Ανοίγει απόψε η αυλαία για την όγδοη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Στις 22:30, η Μπραγκαντίνο δοκιμάζεται στην έδρα της Γκοϊάς, ενώ στη 01:00, η αήττητη εδώ και έντεκα παιχνίδια Σάο Πάολο υποδέχεται τη Σεαρά. Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει το παιχνίδι Φορταλέζα – Ζουβεντούδε (02:30).

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Τελευταία στροφή πριν τη διακοπή

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική στη Χιλή, η τελευταία πριν την καλοκαιρινή διακοπή στο πρωτάθλημα, το οποίο θα επανεκκινήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Να εξαργυρώσει το ανέβασμα με το νέο κόουτς ψάχνει η ουραγός Λα Σερένα υποδεχόμενη την Αουντάξ. Με απουσίες λόγω Covid ταξιδεύει στο Ελ Σαλβαδόρ και την έδρα της Κομπρεσάλ η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, στο τελευταίο παιχνίδι πριν αναλάβει ο νέος κόουτς. Το πρόγραμμα κλείνει με το ισορροπημένο παιχνίδι στην Ρανκάγκουα, ανάμεσα στις Ουατσιπάτο και Παλεστίνο.