Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (27.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας (27/06), με τα πρωταθλήματα από τη Σκανδιναβία και τη Λατινική Αμερική να ξεχωρίζουν. Ας δούμε τα κυριότερα ματς σήμερα παρακάτω.

Ακάθεκτη η Μπραν

Πέντε παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας για την 11η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μπραν παίζει εκτός έδρας με τη Γκρόρουντ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Επίσης, η Σόγκνταλ υποδέχεται τη Μιεντάλεν, η Οσάνε φιλοξενεί τη Σάντνες. Η Ράνχαϊμ αντιμετωπίζει την KFUM Όσλο και η Μπρίνε τη Στέρνταλς-Μπλινκ.

Μάχες για την ουρά στην Αργεντινή

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική στην Αργεντινή που θα παίξουν ρόλο στα πλασαρίσματα της ουράς. Αρχικά, η ουραγός Πατρονάτο υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε, αμφότερες προέρχονται από προκρίσεις στο Κύπελλο. Τα ξημέρωματα η Ατλέτικο Τουκουμάν, της οποίας έσπασε το αήττητο σερί 8 αγώνων την Πέμπτη φιλοξενεί την Γοδόι Κρους. που βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη μετά από καιρό.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητεύει η Σούπερ Νόβα

Ευκαιρία για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έχει η Λιεπάγια με αντίπαλο την ουραγό κι απογοητευτική Σούπερ Νόβα. Μία ώρα αργότερα πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λετονίας με την αναμέτρηση Μέτα Λου – Αούντα.

Οι αγώνες της ημέρας παίζουν με πολλά ειδικά στοιχήματα στο sportingbet app

Καλπάζει η Μπρέινταμπλικ

Τον πρώτο λόγο για νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισλανδίας έχει η Μπρέινταμπλικ στην έδρα της Ακράνες, λίγο νωρίτερα η Κορντρενγκίρ υποδέχεται την Αφτουρέλντινγκ.

Με υπηρεσιακό στο ντέρμπι η Χέλσινγκμποργκ

Η 11η αγωνιστική στην Α Σουηδίας συνεχίζεται απόψε με τέσσερα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα στις 20:00. Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι της επαρχίας Σκόνε, ανάμεσα σε Μάλμε και Χέλσινγκμποργκ, όπου φαινομενικά υπάρχει φαβορί, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι με υπηρεσιακό δίδυμο τους Άλβαρο Σάντος και Ματίας Λίντστρεμ. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα Έλφσμποργκ – Βάρμπεργκς, Σίριους – Γκέτεμποργκ και Κάλμαρ – Βάρναμο.

Προβάδισμα οι έδρες

Η δράση για την 11η αγωνιστική στην Β Σουηδίας συνεχίζεται απόψε, με δυο αναμετρήσεις να ανοίγουν σέντρα στις 20:00. Η Λαντσκρόνα υποδέχεται την Έρεμπρο, την ίδια ώρα που η Μπρομαποϊκάρνα παίζει εντός με την Έστερ. Οι δυο γηπεδούχοι έχουν τον τίτλο του φαβορί στα παιχνίδια.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ